Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
A KAKO SU ONI ODIGRALI?

Srbi s podsmijehom o osvojenom peharu hrvatske reprezentacije: "Nitko nije čuo za to natjecanje"

Jedan od vodećih srpskih portala još je jednom odlučio biti ciničan prema hrvatskom sportu.

Modrić i ekipa s peharom (Foto: Profimedia)

Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je ACUD kup pobjedom nad Egiptom rezultatom 4:2.

Nakon vrlo dobro odigrane utakmice naši su reprezentativci s osmijehom i u dobrom raspoloženju podigli pobjednički pehar, a to se očito nije svidjelo redakciji portala Mondo Sport, smještenog u nama susjednoj državi.

Neki osvajaju takav turnir, drugi dobivaju pet komada od zabranjene momčadi

"Hrvati slavili kao šampion s peharom: Nitko nije čuo za takmičenje koje su osvojili", glasi njihov naslov, koji im u ovom trenutku stoji kao glavna vijest sportske rubrike.

U tekstu su ipak objasnili kako se radi o natjecanju pod okriljem FIFA-e, čime ima neku vrijednost i ozbiljnost, ali su isto tako, vjerojatno uz dozu cinizma, dodali kako je ovo prvi trofej hrvatske reprezentacije u povijesti.

Ima li smisla ići s takvim naslovom u trenucima dok njihova reprezentacija gubi od Rusije rezultatom 4:0 te jedva pobjeđuje jednu od najslabijih europskih reprezentacija?

Nešto slično napravili su prije rukometnog Eura

Njima očito ima, ali isto tako nisu ništa naučili na rukometnom primjeru, kad su prije Eura u Njemačkoj opako udarili po hrvatskoj reprezentaciji, uz veličanje svoje.

Svi znamo kako je na kraju završio Euro. Hrvatska, naravno, nije postigla nešto posebno dobar rezultat, no Srbija je završila natjecanje već u prvoj fazi. Na kraju svega, znamo tko će ovog ljeta igrati u Parizu, a tko tome nije došao ni blizu. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider