Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OSTAVILI LOŠ DOJAM

Srbija jedva pobijedila jednu od najslabijih momčadi Europe

Nogometaši Srbije savladali su u gostima reprezentaciju Cipra s minimalnih 0:1.

Sergej Milinković Savić protiv Cipra (Foto: Profimedia)

Nogometaši Srbije pobijedili su u prijateljskoj utakmici u gostima u Larnaci selekciju Cipra rezultatom 1:0, a strijelac pobjedničkog pogotka bio je Sergej Milinković-Savić u sedmoj minuti.

Odlučujući trenutak utakmice viđen je u sedmoj minuti, Lazar Samardžić ubacio je s desne strane na prvu vratnicu, gdje se najbolje snašao Milinković-Savić, koji je s pet metara zatresao mrežu.

Mitrović promašio kazneni udarac, Cipar imao vratnicu

Samo tri minute kasnije Laifis je igrao rukom u svom kaznenom prostoru nakon udarca Samardžića, a sudac je pokazao na bijelu točku. Aleksandar Mitrović je pucao, ali vratar Cipra Joel Mall brani njegov udarac.

Najbolju priliku Cipar je imao u 65. minuti, kada je Pitas s 20 metara pogodio vratnicu.

Srbi su prije četiri dana izgubili kod Rusije 0:4.

Cipar je inače kvalifikacije za Euro završio sa svih osam poraza u skupini s Gruzijom, Norveškom, Španjolskom i Škotskom, dok su u posljednjoj sezoni Lige nacija zauzeli posljednje mjesto u svojoj skupini Lige C, gdje su još bili Sjeverna Irska, Kosova i Grčka. 

Oni su tako već godinama daleko od nekadašnjeg statusa jedne od najneugodnijih malih reprezentacija, no Srbija, čija javnost od nastupa na Euru očekuje jako puno, ih je tek minimalno savladala.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider