Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
VIDE NAS KAO AUTSAJDERE

Srbi opleli po hrvatskim rukometašima: "Kod njih je raspad sistema, mi smo sad za njih sila!"

Dugo nismo vidjeli ovako negativnu najavu hrvatske rukometne reprezentacije kao što je ona portala Mondo Sport.

Goran Perkovac i reprezentativci (Foto: Damir Škomrlj)

Ispred nas je Europsko rukometno prvenstvo u Njemačkoj. Ono će sutra započeti susretom koji će srušiti rekord posjećenosti jedne rukometne utakmice, kad na stadionu u Düsseldorfu zaigraju Njemačka i Švicarska. 

Vaterpolisti Srbije Srbija se poigrala s vaterpolskim liliputancima, Riječanin pod srpskim stijegom i dalje prvi strijelac Eura divider

Hrvatska reprezentacija svoj put započinje u petak susretom protiv Španjolske, a potom slijede Austrija i Rumunjska.

Uvijek se imamo pravo nadati medalji

Uistinu ne znamo što očekivati. Vjerujemo u plasman među najboljih osam, a kao i uvijek nadamo se medalji. Znamo da kvalitetu imamo, pokazala je to jesenska forma naših igrača, ali i sjajne pripremne utakmice.

No ima onih koji nam nimalo ne vjeruju, odnosno smatraju da je hrvatska reprezentacija u svojevrsnom ponoru.

Moramo priznati da smo uistinu bili neugodno iznenađeni kad smo vidjeli najavu inače uglavnom neutralnog i realnog portala Mondo Sport.

Srpski novinari Hrvatsku proglasili autsajderom

"Raspad sistema u Hrvatskoj. Srbija je sad za njih sila. Nekad redali medalje, sad mijenjaju ime i broje otkaze", njihov je naslov, dok u tekstu kažu:

"Hrvatska je u velikim, velikim problemima pred Europsko prvenstvo. Tim koji više ne želi da se zove Kauboji izuzetno je oslabljen. Već i prije vijesti o ozljedama Hrvatima je na Euro davano manje šanse nego Srbiji, a sad ih gotovo nitko ne vidi u borbi za medalje."

Hendrik Pekeler i Igor Karačić U srijedu se igra najiščekivanija utakmica u povijesti rukometa divider

Spomenuli su koji su igrači otpali zbog ozljede te su dodali kako prvenstvo otvaramo susretom protiv Španjolske, gdje nas poraz baca u velike probleme.

Neka se pozabave svojom poprilično ozbiljnom grupom

Možda bi im bilo dobro da se pozabave svojim dvorištem. Uostalom, prođemo li dalje iz naše skupine, a Srbi uspiju biti među prve dvije momčadi u konkurenciji Islanda, Mađarske i Crne Gore, čeka nas međusobni ogled.

Sadio Mane VIDEO/FOTO Sadio Mane u Senegalu oženio svoju jedva punoljetnu djevojku divider

Tko zna, možda su kolege s Mondo sporta napravile medvjeđu uslugu svojoj reprezentaciji time što su ovako dodatno motivirali naše igrače. Nekadašnje Kauboje, a uskoro se nadamo ponovno šampione.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider