Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"Uvijek se natječu"

Španjolci grme: "Hrvatska i Dalić stari su psi, otpuhali Portugal poput ciklona"

Španjolski mediji raspisali su se o trijumfu Hrvatske nad Portugalom u Lisabonu…

Cristiano Ronaldo i Luka Modrić (Foto: Afp)

U Španjolskoj su s velikim interesom ispratili prijateljsku utakmicu Portugala i Hrvatske u Lisabonu. Jasno je i zašto, Španjolci otvaraju Euro u Berlinu upravo protiv Hrvatske.

Hrvatska nogometna reprezentacija Vatreni mogu i bez Perišića: Je li ovo Dalićeva postava za Španjolsku i treba li što mijenjati? divider

"Hrvatska je uletjela na šarmantni Estadio Nacional i posijala sumnje u Portugal koji je ima visoke ambicije na Euru. Luka Modrić i Mateo Kovačić (iako nije zabio) vodili su Hrvate do pobjede (1;2) na lisabonskom tlu. Portugal je dosta patio u obrani, a Cristiano Ronaldo, koji je tek stigao u trening kamp, nije upisao minutažu", piše Marca i nastavlja:

"Portugal nije ostavio dobar dojam u prvom poluvremenu. Sasvim suprotno. Hrvatska je s Modrićem na čelu bila poput ciklona i mogla je uništiti Portugalce pred lisabonskom publikom. Portugal se popravio u drugom poluvremenu ulaskom Jote, Leaa i Cancela, ali Hrvatska i Dalić stari su psi. Uvijek se natječu", ističe madridski dnevnik i zaključuje:

"Portugal općenito nije ostavio neki dobar dojam i nije zabrinuo Livakovića koji je imao malo posla. Portugalcima ostaje još jedna prijateljska utakmica, i to protiv Irske 11. lipnja. Hrvatska će sljedeću utakmicu igrati tek 15. lipnja protiv Španjolske na Euru."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider