Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
RASTANAK UZ DOBRE ODNOSE

Kustić i Dalić o odlasku Livaje iz reprezentacije: "Razumijem i poštujem odluku"

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza i izbornik reprezentacije dali su službene izjave povodom odlaska Marka Livaja iz nacionalne momčadi.

Marko Livaja i Zlatko Dalić (Foto: Tom Dubravec / Cropix)

Službene stranice Hrvatskog nogometnog saveza prenijele su odluku Marka Livaje o napuštanju reprezentacije, uz njegovu poruku koju je ostavio na Instagramu.

Osim toga, podijelili su službene izjave izbornika Zlatka Dalića te predsjednika Saveza, Marijana Kustića.

Zahvalili su mu se na svemu

"Marko je proteklih godina bio važan dio naše reprezentacije te me stoga ražalostila ova objava. No, razumijem razloge koje mi je Marko iznio u iskrenom razgovoru te stoga poštujem ovakvu odluku. Zahvalni smo Marku na doprinosu reprezentaciji u proteklom razdoblju, posebno u našem pohodu do bronce na Svjetskom prvenstvu, te mu želim svu sreću u nastavku klupske karijere", izjavio je Kustić.

Marko Livaja, Bruno Petković, Zlatko Dalić i Mario Pašalić Tko će predvoditi napad protiv Turske? Dalić u velikim problemima nakon Livajinog oproštaja divider

Izbornik je to odradio u zapravo vrlo sličnoj maniri.

"Žao mi je što je Marko donio ovakvu odluku, no razumijem njegovo razmišljanje. Poštujem takvu odluku, kao što sam poštovao i prethodne odluke kada bi se netko oprostio od reprezentacije. Marku zahvaljujem na svemu što je dao reprezentaciji, bio je važan dio naše brončane priče u Kataru te vjerujem da će mu to Svjetsko prvenstvo ostati među najdražim uspomenama u karijeri. Želim mu puno zdravlja i sreće privatno i profesionalno", rekao je Dalić.

Hrvatska će za susrete protiv Turske i Walesa vjerojatno pozvati zamjenskog napadača, posebno iz razloga što je upitan i Andrej Kramarić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider