Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Knjiga spala na dva slova

Tko će predvoditi napad protiv Turske? Dalić u velikim problemima nakon Livajinog oproštaja

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju za četiri dana čeka dvoboj s Turskom.

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju već za četiri dana čeka ključni dvoboj kvalifikacija za Euro 2024. godine s Turskom u Osijeku.

Izbornik Dalić u velikim je problemima nakon što iz dana u dan stižu loše vijesti o zdravstvenom stanju naših igrača, a osobito napadača.

Nakon Ivana Perišića, ubrzo je otpao Luka Ivanušec, zatim i Bruno Petković, Andrej Kramarić još nije 100 % siguran hoće li moći zaigrati protiv Turske, a danas još jedan šok – Marko Livaja odlazi u reprezentativnu mirovinu.

Prvotni popis za vrh napada izgledao je ovako: Petković, Musa, Livaja i Kramarić. Izbornik Dalić odlučio je aktivirati pretpoziv Nikoli Mori prije samo tri dana, iako je znao da je konkurencija u napadu oslabljena.

Sergej Jakirović Prva žrtva čistke u Dinamu, Jakirović otpisao ovoljetno zvučno pojačanje? divider


Summa summarum, ako nema Kramarića, ostajemo samo na Petru Musi za dvije najvažnije utakmice kvalifikacijskog ciklusa. Moguće da Pašalić uskoči na poziciju lažne devetke, ali svakako Dalić pred sobom ima veliku dilemu.

Računao je sigurno Dalić na Livajine usluge protiv Turske i Walesa, ali sada se otvara mjesto za Frigana ili Belju koji su bili na pretpozivu, ili će se Dalić pak odlučiti za neku treću opciju poput Budimira ili Šimića.

Prvotni popis izbornika Dalića:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider