Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Bogme, iznenađujuće

Šansa za Vatrene? Koeman odlučio - na golu Nizozemske bit će vratar s vrlo malo iskustva

Ove srijede s početkom u 20:45 igraju Nizozemska i Hrvatska.

Justin Bijlow branit će za Nizozemce (Foto: Afp)

U odbrojavanju do utakmice Nizozemska - Hrvatska odlučili smo se malo "prošetati" nizozemskim medijima i tom prilikom naletjeli smo na članak posvećen nizozemskim čuvarima mreže, odnosno sastavu za ovaj dvoboj.

Portal Algemeen Dagblad donosi kako će na golu Oranja biti Justin Bijlow, 25-godišnji vratar Feyenoorda.

Bijlow je praktički odrastao na legendarnom stadionu De Kuip, na kojem će se sučeliti Nizozemska i Hrvatska. Rođen je u Rotterdamu, kao dječak počeo je trenirati u Feyenoordu i to mu je prvi i zasad jedini klub u njegovoj karijeri.

Vatreni u Rotterdamu Hrvatska postava za polufinale Lige nacija: Dalić priprema velika iznenađenja za Nizozemce! divider

Pa ipak, odluka izbornika Ronalda Koemana da uvrsti Bijlowa među vratnice predstavlja određeno iznenađenje.

Kako pišu Nizozemci, riječ je o vrataru kojeg su u karijeri često mučile ozljede i koji je za reprezentaciju branio tek šest puta. Posljednji je put među vratnicama stajao u studenom 2021. godine, prije više od godinu i pol, u utakmici protiv Crne Gore.

Prvi nizozemski vratar na Svjetskom prvenstvu u Katru bio je Andries Noppert iz Heerenveena, u kadru je za ovaj Final Four Lige nacija još i Mark Flekken iz Freiburga, ali Koeman je povjerenje dao Bijlowu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider