Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
još jedno iznenađenje

Hrvatska postava za polufinale Lige nacija: Dalić priprema velika iznenađenja za Nizozemce!

Dalić je pripremio još jedno iznenađenje u odnosu na najave.

Vatreni u Rotterdamu (Foto: Marko Lukunić/Pixsell)

Hrvatska reprezentaciju u srijedu navečer očekuje polufinalni okršaj s Nizozemskom u Ligi nacija.

Prema informacijama s kojima raspolažemo nakon posljednjeg treninga hrvatske reprezentacije u Rotterdamu, čini se izglednim da će izbornik Zlatko Dalić napraviti promjene u udarnom sastavu o kojima smo pisali tijekom dana. Jasno, nikad ne možete biti sigurni dok ne stigne službena potvrda, ali naš dojam i informacije koje imamo tako govore.

Početna postava trebala bi izgeldati ovako:

Livaković - Juranović, Vida, Šutalo, Perišić - Modrić, Brozović, Kovačić - Pašalić, Kramarić, Ivanušec.

Zlatko Dalić Enigmatična poruka kapetana i izbornikova ljutnja: Što Modrićev odgovor znači i sprema li Dalić iznenađenja? divider

Dakle, najveća je promjena na lijevom boku. Perišić s lijevog krila ide na lijevog beka umjesto Borne Sose, a na lijevo krilo upada Luka Ivanušec, koji je u proljetnom dijelu sezone znatno podigao formu. Ivanušec je prodisao punim plućima nakon odlaska Mislava Oršića u Englesku. Tada je konačno dobio šansu igrati na lijevoj strani i iskoristio je priliku. Očito mu ta pozicija najviše odgovara.

Dalić je pripremio još jedno iznenađenje u odnosu na najave. Domagoj Vida trebao bi zauzeti mjesto jednog od dvaju stopera. Budući da je Joško Gvardiol otpao zbog ozljede, očekivalo se da će uz Josipa Šutala zaigrati Martin Erlić, no čini se da će Dalić naposljetku prednost dati iskusnijem Vidi. Ne bi bilo prvi put da Dalić pred najveće okršaje radije poseže za zaslužnim.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider