Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Nova ozljeda

Još jedan udarac za izbornika Dalića: Standardni Vatreni pod velikim upitnikom

Hrvatska reprezentacija odradila je trening u Maksimiru, a na travnjaku Hitrec-Kaciana nije se pojavio Josip Juranović.

Josip Juranović propustio je večerašnji trening Vatrenih i lako je moguće da neće biti na dispoziciji za predstojeće kvalifikacijske utakmice s Latvijom i Armenijom. To je najvažnija vijest s treninga hrvatske reprezentacije u Maksimiru.

Marco Pašalić na treningu hrvatske reprezentacije Hrvatska nasušno treba takvog igrača: Novi Vatreni bombarder i Dalićev spasitelj divider

Prema prvim informacijama, Juranović je osjetio zatezanje u mišiću. Koliko je to ozbiljno, vidjet će se sutra nakon temeljitijih liječničkih pregleda.

Juranović je imao problema s mišićem i izbivao je s terena nekoliko tjedna u momčadi Union Berlina. Vratio se prošlog tjedna i nastupio u dvjema utakmicama.

Juranović ozlijedio mišić

Budući da su Berlinčani veoma loše ušli u sezonu, trenutačno su na dnu ljestvice Bundeslige, pa je moguće da se požurilo s njegovim povratkom.

Ostatak hrvatske momčadi normalno je trenirao, na teren Hitrec-Kaciana izišla su 23 reprezentativca predvođena kapetanom Lukom Modrićem.

Martin Erlić VIDEO Erlić i Moro najavili Latviju: "Mi smo se sami ovdje doveli, mi ćemo se i izvući" divider

Ne računajući igrače koji nedostaju od ranije, izbornik Dalić protiv Latvije i Armenije neće moći računati ni na Matea Kovačića, koji se ozlijedio uoči reprezentativnog okupljanja, a Bruno Petković još se nije oporavio i također neće biti na dispoziciji.

Kako stvari stoje, umjesto Juranovića na desnom beku najvjerojatnije će zaigrati Josip Stanišić, branič Bayer Leverkusena.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider