Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
mogli bi zaigrati

VIDEO Erlić i Moro najavili Latviju: "Mi smo se sami ovdje doveli, mi ćemo se i izvući"

Dvoboj protiv Latvije gledajte u prijenosu na Novoj TV i gol.hr-u.

Pred nama je važan dvoboj između Latvije i Hrvatske u kvalifikacijama za Euro u Njemačkoj 2024. godine.

Vatreni se za tu utakmicu pripremaju u Zagrebu, a u Latviju putuju u petak, dan prije utakmice. Uoči važne utakmice pred novinare su došli Martin Erlić i Nikola Moro.

Dvojac 1998. godišta najavio je susret:

Mario Pašalić i Luka Modrić Muka za ekonome Vatrenih: Što će napraviti s dresovima dvojice igrača? divider

''Imamo tek drugi trening skupa, izbornik mora odlučiti tko će igrati. S Josipom sam već igrao, dobro smo se snašli i ja sam spreman. Joško igra u Cityju lijevog beka tako da je naviknuo, Josip i ja smo igrali skupa, ali nismo nas trojica. Uvijek može bolje, ali kažem, sad smo u nekoj krizici, ali osobito se dobro osjećam fizički i psihički, a to je najbitnije'', rekao je Martin Erlić koji bi mogao zaigrati u prvih 11.

''Mi smo se doveli u ovu situaciju, mi ćemo se i izvući u to sam uvjeren. U svlačionici je pozitiva kao i uvijek, a ne ovisimo sami o sebi, to je ono najgore. Moramo odraditi obje utakmice kako treba, biti pravi i kvalificirati se na Euro'', dodao je stoper Vatrenih.

Riječ je zatim preuzeo Nikola Moro, veznjak Vatrenih koji se također nada minutaži.

''Nisam netko tko zabija često pa sam bio sretan zbog toga. Drago mi je da sam ušao u neku formu prije okupljanja. Uvijek se nadam prilici, zato igram, treniram i dolazim ovdje. Trenutno je najvažnije da pobijedimo obje utakmice, da se kvalificiramo. Znamo da moramo bolje, svjesni smo gdje smo i što smo. Gledamo samo sebe, na drugo ne možemo utjecati.

Svatko se bori i dobro da je konkurencija velika. Svi smo na neki način konkurencija, ali atmosfera je dobra i nema negativne energije nakon toga'', dodao je Moro.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider