Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jako lijepa priča

VIDEO Predstavljamo božićno-humanitarni projekt: Pogledajte o čemu se radi

Da bi osvojili džemper, pošaljite nam poruku na društvene mreže s fotografijom nekog dresa koji bi nam dali u zamjenu za džemper.

Galerija Boban Tafra Marić +2 Pršo

U suradnji s podcastom Utakmicu po utakmicu organiziramo božićni humanitarni projekt pod nazivom Humanitarna razmjena & UPU aukcija dresova.

Prva faza projekta je razmjna, a traje od danas do nedjelje 26.11. u ponoć (12 dana). Mi vama dijelimo 10 ružnih božićnih nogometnih džempera povezanih s kultnim momentima reprezentacije, Hajduka, Dinama i Rijeke. Da bi osvojili džemper, vi nama u poruci na društvenim mrežama morate poslati fotografije nekog nogometnog dresa koji bi nam dali u zamjenu za jedan džemper. Sva pravila pogledajte ovdje:

U ponedjeljak 27.11. u podcastu objavljujemo 10 sretnih dobitnika (dva dobitnika za svaki dizajn) koji će nama poslati odabrane dresove u zamjenu za džemper.

Dresovi koje prikupimo u razmjeni bit će dio drugog dijela projekta - aukciji koja će početi u ponedjeljak 11.12., a koja će veliko finale imati u sklopu Live specijala u subotu 16.12. (večer uoči derbija Dinamo - Hajduk).

Na aukciji će osim vaših dresova i džempera iz RAZMJENE, mjesto naći i po dva potpisana dresa svih HNL klubova, tako da ćete kod nas moći riješiti božićne poklone za muški dio obitelji.

Sva prikupljena sredstva bit će donirana humanitarnoj akciji partnerske udruge Kamenčići za osobe s posebnim potrebama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider