Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Zabrinjava ga dubina kadra

Izbornik Dalić povukao neočekivan potez: Novi igrač pozvan u reprezentaciju za ključnu utakmicu protiv Armenije

Izbornik Dalić aktivirao je pretpoziv Dionu Dreni Belji.

Zlatko Dalić (Foto: Zeljko Puhovski/Cropix)

Hrvatska nogometna reprezentacija slavila je protiv Latvije na gostovanju u Rigi 0:2 i ostvarila vrijednu pobjedu u lovu na Euro 2024. godine u Njemačkoj.


''Moramo dobro vidjeti što je s igračima, Sučić je ostao u Zagrebu, moram vidjeti u kakvom je stanju, Juranović nije igrao zbog ozljede, Pjaca je osjetio problem s mišićem, pa ga nismo koristili. Razmišljam da pozovem novog napadača za Armeniju jer treba nam netko. Prevelika je utakmica da bih išao u rizik s bilo kime. Moramo uzeti još jednog napadača jer jedina alternativa Budimiru je sad Mario Pašalić, ne daj Bože da nešto zapne jer nemam koga uvesti u igru'', rekao je izbornik Zlatko Dalić na press konferenciji nakon utakmice u Rigi.

Kai Havertz protiv Turske Zovu ga igračem bez definirane pozicije, no danas je zaigrao nešto što nitko ni u ludilu nije očekivao divider

Izbornik se očito nije dugo premišljao, već odmah nakon susreta odlučio je okrenuti broj Diona Drene Belje i aktivirati mu pretpoziv za reprezentativnu akciju.

Beljo je prije samo dva dana zablistao u prijateljskoj utakmici svog Augsburga i zabio hat-trick trećeligašu Regensburgu.

Hoće li Vatreni pobjedom protiv Armenije osigurati Euro?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider