Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OSTAO U AUGSBURGU

Oba izbornika ga izostavili pa Beljo frustracije iskalio u prijateljskoj utakmici

Dion Drena Beljo postigao je tri pogotka u prijateljskom susretu Augsburga i Regensburga.

Dion Drena Beljo (Foto: Profimedia)

Turbulentnih reprezentativnih mjesec dana je iza Diona Drene Belje. Od čovjeka kojeg je Zlatko Dalić povukao iz mlade u A reprezentaciju te mu dao priliku protiv Turske i Walesa, do igrača koji je trenutno ostao bez poziva oba izbornika.

Ovog tjedna ostao u Njemačkoj

Ne znamo je li ga Dalić označio kao jednog od krivaca za posrtanje, budući da je imao nekoliko izglednih neiskorištenih prilika, ali teško je shvatiti zašto je Dragan Skočić eliminirao napadača Augsburga sa svog popisa.

S druge strane, možda baš to dobre dođe Belji da izbori veću minutažu u svom klubu, koji trenutno igra vrlo dobru ligašku sezonu.

Igrači Augsburga koji nisu s reprezentacijama danas su tako odigrali prijateljski susret protiv Jahn Regensburga, drugoplasirane momčadi treće njemačke lige, a Vinkovčanin je bio posebno inspiriran. 

Hattrick za poruku novom treneru

Postigao je tri pogotka u pobjedi rezultatom 5:2, u drugoj, 22. i 51. minuti susreta.

Beljo je ove sezone zaigrao u devet ligaških susreta, a postigao je dva pogotka. Ipak, od dolaska trenera Jessa Thorupa pao je u drugi plan te je dobio tek 13 minuta u četiri susreta. 

Da bi stvari po Belju bile još gore, Thorup ima rezultat i nema razloga mijenjati svoj izbor momčadi. U ta četiri susreta upisao je dvije pobjede i dva neodlučena susreta te Augsburg plasirao na čvrsto deseto mjesto ljestvice.

No, ova Dionova partija svakako bi trebala pozitivno djelovati na trenera, koji bi mu u narednim susretima mogao dati ipak nešto veću minutažu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider