Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Za bubnjevima - Lugonjić

VIDEO Iza kamere Lige nacija: Bilić i Stanić navijali u studiju IN magazina, Sale udarao ritam navijačima s komentatorskog mjesta

U Dnevniku Nove TV imali ste prilike iz prve ruke vidjeti kako se navijalo iza kulisa.

Galerija Stanić i Bilić Iza kamera Nove TV, Liga nacija - 4 Iza kamera Nove TV, Liga nacija - 3 +1 Iza kamera Nove TV, Liga nacija - 1

Nogometaši Hrvatske reprezentacije srebrom su zaključili svoj put u Ligi nacija, a navijačima priuštili nove nezaboravne trenutke. Ekipi Dnevnika Nove TV također, a ako ste se ikad pitali je li teže igrati za reprezentaciju ili je gledati, odgovore su nam dali Mario Stanić i Slaven Bilić.

Legendarni brončani Vatreni iz prve generacije bili su stručni komentatori u našoj studijskoj emisiji u društvu Vlade Bobana, a kad bi utakmica počela, "presvlačili" su se u navijače i kao ostali smrtnici nervirali se na svaku pogrešnu sudačku odluku i skakali na svaki dobar potez njihovih suvremenika.

Stanić o penalima:

Saša Lugonjić imao je svoj šou za komentatorskim mjestom, na golčinu Marija Pašalića se opustio i udario nekoliko puta rukama u stol kao da udara ritam navijačkoj vojsci na stadionu De Kuip u Rotterdamu na polufinalu s Nizozemcima.

Pogledajte kako su ekipa Nove TV i njihovi gosti proživljavali ludnicu u Ligi nacija u prilogu na početku teksta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider