Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Joško je sve nasmijao

VIDEO Gvardiol otkrio što su mu Englezi poručili uoči Eura, odmah ih je poklopio: "Možeš ti jedino kući..."

Joško Gvardiol i Jack Grealish imali su zanimljivu prepirku uoči Eura 2024.

Joško Gvardiol (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Joško Gvardiol nakon odlične prve sezone u dresu Manchester Cityja priključio se Hrvatskoj, koju čeka Španjolska na otvaranju Europskog prvenstva u Berlinu.

Talentirani Hrvat gotovo će sigurno utakmicu započeti na lijevom beku, gdje će pokušati zaustaviti španjolski dvojac Dani Carvajal – Lamine Yamal, a možda i nešto napraviti u napadu. U završnici sezone zabio je pet golova i sve oduševio sjajnim igrama.

Gvardiol se vrlo brzo prilagodio na novi klub, srdačno su ga prihvatili suigrači, a uoči odlaska na okupljanje s Vatrenima našalio se s Jackom Stonesom i Grealishom, koji su mu izrekli kultnu rečenicu engleskog nogometa koja izaziva podrugljive osmijehe:

"It is coming home, kojom su htjeli aludirati da će osvojiti europsku krunu i trofej vratiti doma, no Joško je imao spreman odgovor na to:

"Što, što ti dolazi doma? Možeš jedino ti doći kući", kazao je Gvardiol i sve nasmijao u Vatrenom podcastu, koji je nastao u suradnji HNS-a i PSK-a.

Da stvar bude bolje, Gvardiol je takoreći imao pravo jer Grealish neće ni ići na Euro, otpao je s engleskog popisa, tako da je on već otišao kući.

Ivan Perišić i Alvaro Morata (Foto: AFP) Morata oduševljen Hrvatskom: Jedan detalj posebno mu je upao u oko divider

Michael Oliver i Luka Modrić Evo tko će suditi utakmicu Hrvatske i Španjolske: Pamtimo ga po kultnoj utakmici sa SP-a divider

https://youtu.be/UoSPOc0nuC8?si=4c_LykmFI2koUDUM&t=3283

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
🎩🪄
Bliži nam se i sljedeći ciklus Lige nacija... 🇭🇷🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
Bjelica objasnio... 🤝😉

📸: Cropix
Ćiro fališ... Al' galvanizirani smo, ne brini! 🖤⚽

📸: Cropix/Hrvatska pošta