Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poznato ime

Evo tko će suditi utakmicu Hrvatske i Španjolske: Pamtimo ga po kultnoj utakmici sa SP-a

Engleski sudac Michael Oliver dijelit će pravdu na utakmici Hrvatske i Španjolske na Euru 2024.

Michael Oliver i Luka Modrić (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Europska krovna nogometna organizacija UEFA odredila je sudačku postavu za utakmicu Hrvatske i Španjolske u prvom susretu skupine B na Europskom prvenstvu.

Englez Michael Oliver bit će glavni sudac na utakmici, pomagat će mu sunarodnjaci Stuart Burt i Dan Cook, a četvrti je sudac Anthony Taylor. U VAR sobi je Stuart Atwell, također iz Engleske.

Oliver je hrvatskim navijačima ostao u dobrom pamćenju, dijelio je pravdu u četvrtfinalnom susretu Svjetskog prvenstva 2022. u Katru kad je Hrvatska boljim izvođenjem jedanaesteraca svladala Brazil i osigurala polufinale.

Hrvatska - Brazil na SP-u 2006. Niko Kranjčar o sceni koja se svima urezala u pamćenje: "Tata nikad nije skrivao hrvatstvo" divider

Hrvatska nogometna reprezentacija Englezi su daleko najvrjednija momčad na Euru: Pogledajte gdje se smjestila Hrvatska divider

Martin Baturina BBC vidi Baturinu na prvom mjestu! Britanci stavili ''novog Modrića'' ispred Wirtza, Šeška, Gülera… divider

Još nije kasno! Pridružite se ostalim izbornicima i zaigrajte Europski nogometni fantasy 2024.

Pokažite svoje izborničke vještine, kreirajte svoju virtualnu momčad i svakog se dana natječite s tisućama ostalih sudionika.

Za najbolje izbornike osigurali smo više od 6000 eura vrijedne nagrade za svako kolo, kao i više od 100 nagrada za najbolje na kraju prvenstva.

Rok za transfere zatvara se uskoro, zato ne propustite priliku i uključite se u natjecanje!

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider