Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Osvojili veliki bod

Englezi poslali poruku velškom kapetanu: "Ako mu treba inspiracije, neka se ugleda na Modrića"

Aaron Ramsey preuzeo je kapetansku traku Walesa od Garetha Balea.

Aaron Ramsey (Foto: Luka Stanzl/Pixsell)

Nakon šokantnog remija Hrvatske i Walesa (1:1) gosti su blistali od sreće i zadovoljstva. Kapetan Aaron Ramsey, koji je preuzeo traku od nedavnog umirovljenog Garetha Balea, bio je ponosan na predstavu svoje momčadi.

"Oduševljen sam, ponosan na nastup svoje momčadi. Znali smo da ćemo imati duge periode bez lopte jer Hrvatska igra dobro u posjedu, ali bili smo strpljivi. Posebno je zabiti tako kasno", rekao je Ramsey pa se osvrnuo na kasni gol debitanta Nathana Broadheada:

Hrvatski igrači slave pogodak Vatreni provocirali sreću, poigravanje skupo plaćeno: Eto zašto je Perišić bjesnio na Kramarića! divider

"Svi su nam igrači potrebni, važno je da zamjene ostave svoj trag u susretu. Oduševljen sam jer je Nathan zabio u debiju. Oduševljen sam što smo osvojili bod u ovakvoj utakmici. Držali smo se plana, sad se možemo fokusirati na sljedeću utakmicu", zaključio je.

Nakon prvog kola skupinu predvodi Turska s tri boda, svladali su Armeniju u gostima, a sada ih čekaju Vatreni za tri dana. Wales će pak ugostiti Latviju na svom terenu.

Razmišljao o odlasku u mirovinu

No prije samo nekog vremena Ramsey je bio na korak od odlaska u nogometnu mirovinu. Promjena trenera i dobre igre u Nici promijenile su njegovo mišljenje, a engleski Daily Mail poslao mu je zanimljivu poruku.

Ako mu pak treba bilo kakva motivacija da nastavi dalje, treba se samo ugledati na Luku Modrića, koji je 163. put zaigrao za Vatrene:

Zlatko Dalić VIDEO Dalić: "Drugi gol je bio ključ, baš smo pali posljednjih desetak minuta, a sad i s Livajom imamo problem'' divider

"Ako mu treba bilo kakva inspiracija, samo treba pogledati na drugu stranu tunela. Nekoliko metara dalje vidjet će Luku Modrića, peterostrukog osvajača Lige prvaka s Realom Madridom.

Dok čeka pobjedu u svom 163. nastupu, Modrić je još uvijek jedan od najboljih veznjaka na veznjaku, a do 38. rođendana ostala je manje od šest mjeseci. Modrić će nastaviti igrati za svoju zemlju do poluzavršnice Lige nacije i možda ostane do Eura 2024.

Ramsey nije Modrićeva klasa, ali još uvijek može puno toga ponuditi", piše Daily Mail.

Jeste li očekivali kiks Hrvatske na startu kvalifikacija?

Ukupno glasova:

Najbolji trenuci utakmice Hrvatska - Wales

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider