Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Šokantna završnica

Dalić: "Nismo naredili povlačenje, to je baš čudno, mogli smo primiti treći gol"

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić prokomentirao je remi 2:2 s Albanijom.

Zlatko Dalić (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić prokomentirao je remi 2:2 s Albanijom u drugom kolu natjecanja po skupinama na Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

"Dva potpuno različita poluvremena. Prvo loše, baš slabo, primimo taj gol. Protivnik motiviran, iza lopte, opasan u kontri. U zraku je drugi gol, mogli smo ga primiti. Drugo poluvrijeme bili smo puno bolji. Promijenili smo neke stvari i podigli se. Baš smo se iskidali da okrenemo i onda to olako prospemo. Najvažnije je da smo još uvijek živi. Treba nam pobjeda protiv Italije. Valjda moramo ići najtežim putem."

Naivno smo primili drugi gol, a mogli smo i treći.

Navijači Albanije FOTO: Albanci podivljali nakon utakmice: Upali na teren među Vatrene, nastao je kaos divider

"Da, na kraju smo mogli izgubiti. Dozvolili smo nešto što nismo dozvoljavali cijelo poluvrijeme. Povukli smo se i na kraju smo mogli primiti i treći gol. Nismo im rekli da se povuku, kada smo igrali visoki presing, nisu mogli ništa. Nešto su pokušavali dugim loptama, ali to smo lako rješavali. Čudno da smo se tako povukli. Nadoknada nam je bila jako loša. Povukli smo se i u upali u tešku borbu bez potrebe."

Imate li objašnjenje zašto Hrvatska igra bolje na svjetskim prvenstvima?

"Bitno je proći skupinu, nije važan dojam. Nismo očekivali ovako tešku utakmicu. Možda je to put da izađemo na pravi put. Na SP-u je bilo bolje, dvije godine smo stariji. Svima je ovdje teško, favoriti teško pobjeđuju", zaključio je Dalić.

Ante Budimit i Mario Pašalić Evo što treba Hrvatskoj za osminu finala, sve je kristalno jasno! divider

Klaus Gjasula Umalo ispao tragičar, a onda utišao Hrvate: Albanac ispisao povijest, ovo nitko nije napravio na Euru i SP-u divider

Vjerujete li u prolaz Hrvatske u osminu finala?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider