Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ponizan, velik i nadasve brižan

To zna samo Zlatko Dalić: Kako neprimjetno paziti na nestašnog Vidu

Trener Vatrenih Zlatko Dalić tijekom jučerašnje maratonski duge vožnje autobusom, od zagrebačkog aerodroma do Trga bana Jelačića, još je jednom pokazao kako u svakom trenutku drži sve konce u rukama.

Jedan od najjaktivnijih Vatrenih na krovu autobusa reda vožnje "Srce vatreno", od zagrebačkog aerodroma do Trga bana Jelačića, Domagoj Vida, nije prestao slaviti s razdraganim navijačima koji su hrvatsku nogometnu reprezentaciju dočekali duž čitave spomenute trase, nakon osvajanja srebrne medalje na SP-u u Rusiji.

Vida pritom nije pretjerano mario za vlastitu sigurnost na krovu autobusa, no jedan čovjek jest – Zlatko Dalić. Dok je vida pozivao navijače da mu se pridruže u pjesmi i slavlju, Dalić je primijetio da Domagoju prijeti i činjenica da bi mogao izgubiti ravnotežu, pa je onako očinski pružio ruku i uhvatio svojeg igrača diskretno za majicu, pridržavajući ga da se ne oklizne, za svaki slučaj.

Zlatko Dalić jednostavno ne prestaje svojim gestama izazivati divljenje svih, a ova posljednja samo je još jedan dokaz o koliko se brižnom i staloženom čovjeku i velikom treneru radi. Jučer je pogotovo Vatrenima na slavlju trebala očinska figura, a Dalić je spremno preuzeo i tu ulogu.

Najvećem hrvatskom treneru svih vremena u pridržavanju Vide u jednom se trenutku pridružio i kapetan Vatrenih Luka Modrić.

Kad ti netko tako čuva leđa, doista se i možeš opustiti, kao što je to jučer najviše činio Domagoj Vida. Još jednom, bravo, Vatreni!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider