Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
munjevita životna promjena

Gabriel Jesus 2013. bosonog bojao ulice Sao Paola i zarađivao "kikiriki"

Gabriel Jesus odlučio je sa svojim fanovima podijeliti fotografije iz tinejdžerskih dana kada je zarađivao siću i bojao ulice grada ususret Svjetskom prvenstvu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako mu je tek 20 godina, Brazilac Gabriel Jesus zvijezda je engleskog Premierligaša Manchester Cityja, koji zarađuje gotovo 90 tisuća eura tjedno, odnosno 4.5 milijuna godišnje. Tko bi vjerovao da je prije manje od četiri godine zarađivao četiri tisuće eura godišnje i bojao ulice Sao Paola ususret Svjetskom prvenstvu koje je ugostio Brazil.

20-godišnji napadač objavio je fotografije sebe kako bosonog boja ulice Sao Paola, odnosno uređuje ih za smotru najboljih reprezentacija svijeta. Gabriel Jesus je tada imao svega 17 godina i vjerojatno nije mogao ni zamisliti da će tri godine kasnije potpisati monstruozni ugovor s Manchester Cityjem.

Brazilac je od 2013. do 2015. godine igrao za mladu momčad Palmeirasa, a onda je potpisao profesionalni ugovor s istim klubom. Debitirao je za seniorsku momčad u ožujku 2015. godine, da bi u siječnju 2017. stigao u Manchester City kao velika nada, praktički zvijezda.

U pola sezone, tijekom koje je zaradio i težu ozljedu, Jesus je uspio u 11 nastupa postići sedam pogodaka i upisati pet asistencija.

 

Pintando a rua para a copa de 2014 #tempodecriança #semprefuisonhador

A post shared by Gabriel Jesus (@dejesusoficial) on

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider