Automoto
SPORTOVI
Automoto
Nije joj lako

Schumacherova supruga se rasplakala tijekom dodjele posebne nagrade: "Michael je drugačiji, ali je tu"

Osim nekolicine ljudi, nitko na svijetu ne zna kakvo je točno zdravstveno stanje Michaela Schumachera.

Supruga i kći Michaela Schumachera: Corinna i Gina (Foto: Afp)

Zdravstveno stanje sedmerostrukog svjetskog prvaka u Formuli 1 Michaela Schumachera obavijeno je velom tajne i osam i pol godina poslije teške nesreće koju je doživio na skijanju.

Legendarni Nijemac dugo se borio za život, a nakon što je uspio preživjeti jedino što se zna o njegovom stanju jest da je ono izrazito teško.

Obitelj je inzistirala da se, čim je to bilo moguće, liječenje odvija u strogoj tajnosti pa stoga i ne čudi što se informacije u javnost probijaju na kapaljku, s tim da se često ispostavi da je riječ o - dezinformacijama.

Njegova supruga Corinna prije nekoliko dana primila je Državnu nagradu Sjeverne Rajne-Vestfalije koju je dobio njezin suprug. Dok je govorila o njegovom stanju, nije mogla zadržati suze.

"Michael mi nedostaje svaki dan, ali ne nedostaje samo meni. To su djeca, obitelj, njegov otac, svi oko njega. Mislim, svima nedostaje Michael, ali Michael je ovdje. Drugačiji, ali on je tu i ja smatram da nam to daje snagu", u suzama je govorila Corinna Schumacher.

Još je dodala:

"Pokušavamo nastaviti biti obitelj kakvu je Michael volio i koju on još uvijek čini. Nastavljamo i sa svojim životima, jako nam je važno da on ima što veću razinu privatnosti. Michael nas je uvijek štitio, a sad mi štitimo Michaela."
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider