Automoto
SPORTOVI
Automoto
Suvozač prošao bez ozljeda

Dnevnik Nove TV na mjestu nesreće u kojoj je poginuo Craig Breen: "Ova ograda ne izgleda strašno, ali..."

Craig Breen poginuo je tijekom testiranja za nadolazeći WRC Croatia Rally, na cesti između Starog Golubovca i Lobora u Zagorju.

U Dnevnik Nove TV uživo se javio reporter Marko Šepat, s mjesta nesreće koja je ovog četvrtka šokirala svijet automobilizma. Irski vozač Craig Breen poginuo je tijekom testiranja za nadolazeći WRC Croatia Rally, na cesti između Starog Golubovca i Lobora u Zagorju.

"Mi se nalazimo na lokalnoj cesti na kojoj je došlo do nesreće.Iz ovog smjera Craig Breen je vozio svoj Hyundai i20, naletio je na ovu ogradu. Ova ograda ne izgleda tako strašno, međutim spletom okolnosti se dogodila Breenova smrt", naglasio je Šepat.

"Breenov suvozač James Fulton nije zaradio nikakve ozljede, on se naravno nalazio u stanju šoka, ali nema ozljeda. Automobil je preuzela momčad, istragu će voditi Međunarodna automobilistička federacija. Kažem, nema se tu puno toga za vještačiti, ovo je bio službeni trening, sve službe su bile u pogonu. Ovo se ne klasificira kao nesreća nego kao nesreća na treningu", kazao je Šepat.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider