Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Idol mi je Janica'

Prva skijašica svijeta priželjkuje invaziju Slovenaca na Sljeme

Najbolje svjetske skijašice stigle su u Zagreb, uoči slaloma koji će na Sljemenu voziti u petak.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trenutno vodeća skijašica u ukupnom poretku Svjetskog kupa kaže da bi voljela pobijediti u Zagrebu jer joj je to jedan od nedosanjanih snova.

"Očekujem puno navijača iz Slovenije, oni su mi jako važni, ali to ipak nije najbitnije, jer Hrvati uvijek navijaju za mene kao da sam njihova", kaže Maze u najavi utrke.

Slovenka iz Črne na Koroškem naglasila je kako je Janica Kostelić oduvijek bila njen idol te da je još uvijek u kontaktu s njom i cijelom obitelji Kostelić.

"Kad je Janica skijala, bilo je nemoguće računati na ukupnu pobjedu u Svjetskom kupu. Fantastično je što u Zagreb prvi put dolazim u ulozi vodeće zvijezde, jer mi se to do sada nije događalo. Ova sezona je prilično dobra do sad, ali to je bilo i za očekivati nakon toliko napornog rada u proteklim godinama. Uoči prve utrke znala sam da sam u top formi i da moram biti strpljiva, čekati svojih pet minuta i koncentrirati se na treninge."

Iako je sezona dugačka, Tina je uvjerena da joj nijedna druga skijašica više ništa ne može i da je njezina prednost od gotovo 500 bodova nedostižna. Željela bi, međutim, jednog dana pobijediti u svim disciplinama, jer je to rijetkima uspjelo, između ostalog i Janici.

"Nedostaje mi samo pobjeda u superveleslalomu, bilo bi lijepo kad bih i u toj disciplini negdje uspjela biti najbrža", zaključila je Maze.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider