Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Dobro su ih snimili

VIDEO Balić otkriva plan za Norvežane: Evo što Hrvatska ne smije raditi

Rukometni Mozart podijelio je svoja razmišljanja uoči nove velike utakmice za hrvatski rukomet.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivano Balić polufinale Svjetskog prvenstva u Francuskoj, okršaj Hrvatska - Norveška, iščekivao je u potpuno smirenom raspoloženju.

Dok su izbornik Željko Babić i reprezentativci odrađivali svoj jedini trening u kultnoj dvorani Bercy, Balić je u ulozi koordinatora za muški rukomet u Hrvatskom rukometnom savezu bio pored terena i iznio svoja očekivanja od utakmice s Norvežanima.

Prvo malo o našoj reprezentaciji...

"Mi smo podigli našu igru, sve smo bolji"

"Iz utakmice u utakmicu smo sve bolji, na početku to nije izgledalo onako kako smo mislili da će izgledati tj. onako kako je izgledalo na treninzima, ali glavno je da smo pobjeđivali. Odigrali smo jednu lošu utakmicu, onu protiv Njemačke, što je razumljivo, ali smo za osminu finala i četvrtfinale bili pravi. Podigli smo našu igru i nadam se da ćemo tako nastaviti u polufinalu."

Zatim je na red došla i Norveška koju je Hrvatska pobijedila za broncu na EP-u u Poljskoj prošle godine.

"Igraju isto kao i tada, samo što su im igrači malo iskusniji, imaju malo više samopouzdanja i više vjere u sebe što pokazuje i ovaj ulazak u polufinale SP-a", istaknuo je Balić:

"Moramo se brzo vraćati i spriječiti njihovu trku"

"Jedina promjena im je na golu jer im brani ovaj najmlađi golman. On nije loš i to im je jedan plus na onu kvalitetu koju su imali. Utakmica je otvorena, treba spustiti tempo i mislim da ne smijemo trčati s njima, oni to jako dobro rade i tako su slomili sve protivnike dosad na ovom prvenstvu."

Ivano je dao do znanja kako su Babić, Metličić i ostali iz stručnog stožera dobro snimili igru Norvežana.

"Većina stvari kreće od Sagosena, ali i Lie Hansen i Tonnesen dosta iskorištavaju nepostavljene zone. Imaju slobodu i mogu šutnuti koliko god puta žele i kad god žele. Ako se budemo uspijevali dobro vratiti i spriječiti tu trku, onda u igri šest na šest imamo dobre šanse."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider