Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Neuspjeh Hrvatske

Igrači tužni, utučeni i razočarani: 'Treba se oporaviti od ovog, teško nam je'

Hrvatska rukometna reprezentacija nije se uspjela plasirati u polufinale svjetskog prvenstva u Kataru...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bolji od nas bili su Poljaci rezultatom 24-22. Igrači su evidentno razočarani jer znaju da su imali sjajnu priliku i mogli su napraviti puno više.

Golužin krah: Zašto su nekad moćni Kauboji ostali bez 'municije'?

Goluža: Poljaci su imali više sreće, što da kažem...

FOTO Šok za Hrvatsku: Poljskoj drama i polufinale SP-a!

''Usporili su nas, umrtvili nam igru i sveli na šest na šest, što nama nije pasalo. Prvo poluvrijeme je bilo loše, drugo smo otvorili malo bolje, vodili do 50. minute i onda opet gol za gol i poklopi se na njihovu stranu i poraz. Ali nismo bili na razini, nismo bili dobri napadački i to se osjetilo u ovoj utakmici'', izjavio je Ivan Čupić.

Hrvatska će u razigravanju od petog od osmog mjesta pokušati izboriti Olimpijske igre u Rio de Janeiru, dok će Poljaci u polufinalu igrati s domaćinom Katarom koji je u četvrtfinalu pobijedio Njemačku s 26-24.

''Čestitam Poljcima na pobjedi. Kad smo imali šansu u drugom dijelu da se odvojimo, nismo to iskoristili. Šteta. Igrali smo stvarno jedan dobar turnir, ali danas treba čestitati Poljacima. Imali smo tri razlike u drugom dijelu, ali nažalost nismo ih uspjeli dotući. Glavu gore, treba se oporaviti od ovoga, teško nam je, ali treba pobjedom zatvoriti turnir'', rekao je Vori.

''Napravili smo preokret kao protiv Brazila, ali danas nismo bili te sreće. Promašili smo neke ključne lopte počevši sa mnom, zicer koji je bio jako bitan. Poljska je iskoristila svoje, Szmal je obranio, mi nismo bili konkretni i nismo uspjeli privesti utakmicu kraju. Razočarani smo, ali pokušat ćemo da se vratimo i napravimo najbolji mogući rezultat'', zaključio je Karačić.

Tko je najodgovorniji za ispadanje Hrvatske od Poljske u četvrtfinalu SP-a?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider