Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Zasmetali mu napisi

U svom svijetu: Evo što je Goluža izjavio nakon poraza od Poljske

Slavko Goluža poslije poraza od Poljske tražio je razloge za neulazak favoriziranih Kauboja u polufinale Svjetskog prvenstva...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Čestitke Poljskoj na pobjedi i na jednoj dobroj utakmici koja je bila onakva kakvu sam i očekivao, jako teška", započeo je izbornik:

Hrvatska propustila veliku šansu: Katar izbacio Njemačku!

Poljski mediji: Povijesni uspjeh i napokon pobjeda protiv Hrvatske!

Golužin krah: Zašto su nekad moćni Kauboji ostali bez 'municije'?

"Mislim da smo imali previše promašenih zicera i mislim da se prelomilo oko 48., 49. minute kada smo primili nepotreban pogodak s dva igrača više i dobili isključenje u kojem uopće nije bilo kontakta. Tu nam se razbio ritam i poslije toga smo zapucali dvije izgledne prilike. Kad smo ih stigli i prestigli u nastavku u pojedinim situacijama kad smo ih trebali dotući mi primimo gol bezveze i isključenje isto", kazao je Slavko Goluža.

"Nemam što zamjeriti igračima, dali su sve od sebe... Da smo zabili poneki zicer više sve bi to bilo drugačije. Tražio sam bržu igru, zato sam i stavio Karačića u drugom poluvremenu, ali mislim da smo promašili par zicera koji su nas koštali. Upozoravao sam od početka da je Poljska jako dobra reprezentacija, imali su i puno jakih utakmica, ali mislim da su presudili detalji i nijanse. Imali su više sreće, što da kažem..."

Tko je najodgovorniji za ispadanje Hrvatske od Poljske u četvrtfinalu SP-a?

Ukupno glasova:

Golužu su zasmetali napisi kako se Hrvatskoj nasmiješio ždrijeb i poklopile neke stvari, iako je činjenica da do finala Kaubojima na putu nije bilo ni Francuske ni Danske ni Španjolske...

"Puno se govorilo o zlatu i otvorenom putu, ali nije to baš tako. Mi sami znamo da je bilo tu par stvari na koje nismo mogli utjecati i koje su nas poremetile."

Hrvatska ostaje u Kataru, razigravat će za poredak od petog do osmog mjesta, a u petak u 14:00 po našem vremenu slijedi okršaj s Njemačkom: "Moramo pokazati karakter i izdići se iz svega ovoga, puno puta nam je to uspijevalo. Idemo na glavu, imamo još dvije utakmice."

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider