Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pohvale Biegleru

Poljski mediji: Povijesni uspjeh i napokon pobjeda protiv Hrvatske!

Poljski mediji oduševljeni su trijumfom svoje rukometne reprezentacije protiv Hrvatske...

"Hrvatska je konačno pobijeđena! I to u kakvom meču! Poljska je svladala jednog od glavnih favorita Svjetskog prvenstva u Kataru i u petak će u polufinalu igrati sa senzacionalnim domaćinima", piše Sport.pl.

Hrvatska propustila veliku šansu: Katar izbacio Njemačku!

FOTO Šok za Hrvatsku: Poljskoj drama i polufinale SP-a!

Fakt je uspjeh poljske reprezentacije označio kao povijesni: "Dvoboj s Hrvatskom je od početka bio težak, naši protivnici su igrali vrlo žestoko, ponekad i brutalno. Hura za Poljsku! Otac ovog uspjeha bio je Slawomir Szmal koji je branio savršeno."

Rzeczpospolita donosi vijest o plasmanu u polufinale uz podsjetnik na dosadašnje poljske rezultate u Kataru dok Dziennik spominje - medalju: "U polufinalu smo nakon uzbudljive i fantastične utakmice protiv dosad stopostotne Hrvatske. Dobijemo li jednu od iduće dvije utakmice imamo medalju, sada se okrećemo Kataru koji nas čeka u petak."

Gwizder24.se.pl posebno je čestitao poljskom izborniku, Nijemcu Michaelu Biegleru: "Pobijedili smo Hrvatsku i ušli u zonu medalja. Čeka nas Katar, a onda još jedna utakmica za zlato ili broncu. Svaka čast Michaelu Biegleru!"

Tko je najodgovorniji za ispadanje Hrvatske od Poljske u četvrtfinalu SP-a?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider