Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Heroj herojima

Autor poruke koja je nabrijala rukometaše je onaj na kojeg je većina mislila!

Izbornik Slavko Goluža isijavao je zadovoljstvom nakon velike pobjede nad Francuskom u četvrtfinalu Svjetskog rukometnog prvenstva...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski izbornik je nakon utakmice sjao od sreće. Za njega je ovo jedna od najvećih pobjeda od kada je preuzeo reprezentaciju. Nema sumnje da je večeras on među najsretnijima, a nakon pobjede je izjavio što je posebno motiviralo momčad.

>> Pogledajte reakcije heroja nakon gaženja Francuske!

>> Omeyer razočaran, šokirani Francuzi mislili kako će Hrvati 'puknuti'!

>> Francuski mediji: 'Logično, napokon... Ovo je kraj jedne ere!'

''Čestitke mojim dečkima, ostali smo skoro bez pola momčadi. Dobili smo poruku prije utakmice, to je diglo dečke. Toj osobi posvećujem pobjedu i svim ljudima u Hrvatskoj. Sad idemo malo slaviti, a onda nas čekaju opasni Danci. Moramo vidjeti što je s ozljedama, ali idemo dalje, idemo do kraja'', istaknuo je hrvatski izbornik.

Od koga je došla ta poruka izbornik nije htio podijeliti s novinarima. Mnogi su nagađali tko je ta misteriozna osoba. Ivano Balić, Igor Štimac koji je već pružio podršku Kaubojima putem svog Facebook profila ili netko treći? Možda Ante Gotovina?

Danas je konačno otkriveno! Rukometaši su primili SMS poruku od generala Ante Gotovine, koji im je uoči velikog sraza s Francuzima poručio da se bore sa srcem i vjeruju u svoje mogućnosti.

''Prije utakmice stigla je poruka generala Ante Gotovine. To nas je toliko diglo i da je bilo tko bio s druge strane ne bi imao šanse'', otkrio je mladi rukometaš iz Labina Luka Stepančić.

Nije to bila jedina SMS poruka koju su primili Kauboji, no ona druga nažalost je bila tužnog sadržaja. Sat vremena prije utakmice preminula je gospođa Barbara Mladina, dugogodišnja tajnica RK Zagreba koja je mnogim igračima, budući da je većina nosila dres zagrebaša, bila kao druga majka.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider