Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bravo Kauboji!

Pogledajte reakcije heroja nakon gaženja Francuske!

Svi su bili oduševljeni, ali su ostali na zemlji jer znaju da ih u Barceloni čeka nova lavovska borba za finale protiv Danske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izmoreni od žestokog 'rata' s Francuzima naši su rukometaši stali pred medije u mix zoni. Miješao se osjećaj velikog zadovoljstva i jednako velikog umora. Francuzi su iza nas, ali čekaju nas Danci.

>> Omeyer razočaran, šokirani Francuzi mislili kako će Hrvati 'puknuti'!

>> Autor poruke koja je nabrijala Kauboje je Ante Gotovina!

>> Ofenziva Hrvata na Karabatićev 'fejs': 'Jesi se barem kladio na Hrvatsku?'

„Najbitnije je da dečki vjeruju u sebe. Vidjeli ste da smo vjerovali i na kraju uspjeli i bez Drage koji je nama jako važan igrač. Ni u tom trenu nisam sumnjao u dečke, borili su se za svaku loptu, ostavili zadnji atom snage. Pričao sam dečkima da jedva čekam Francuze, ali nisu mi vjerovali. Izabrali smo teži put, ali netko to uvijek gleda i sigurno nagrađuje'', rekao mje izbornik Slavko Goluža i dodao:

„Imamo veliko srce. Ekipa smo, baš smo prava ekipa. Svi su zabijali i to je povjerenje koje imam u njih, svatko je dao svoj golemi doprinos. Ne želim da stanemo ovdje, rekao sam da nas uvijek diže ona pjesma 'Idemo do kraja'. Bilo bi šteta stati. Čekaju nas Danci, veliki protivnik i teška utakmica. Treba se odmoriti i dobro pripremiti, ući u utakmicu bez ikakve sumnje i dati sve od sebe. S obje noge smo na zemlji i bit ćemo spremni.“

„Dobivam poruke da je cijela Hrvatska u transu, a imaju i zašto biti. U odnosu na London praktički smo prepolovili ekipu, ne zaboravite na Štrleka i Lackovića. Lac je čak htio igrati s ozlijeđenim prstom, srce je htjelo, no to stvarno nije bilo moguće. Dišemo kao ekipa i znam da će navijači doći u Barcelonu. Znaju oni dobro koliko nam znače, kao što i mi znamo koliko značimo njima. Posvećujem im ovu pobjedu.“

''Čestitam svima, jer smo ostavili srce na parketu da pobijedimo ovu utakmicu. Došli su nam jedan gol, ali igrali smo vrhunsku obranu i pametno smo igrali u napadu. Ništa još nismo napravili, za nagradu se trebamo boriti još jednu utakmicu. Svi smo junaci, od Duleta pa do zadnjeg na klupi'', poručio je Mirko Alilović koji je nadmašio Omeyera s 13 obrana na prema 10 legendarnog francuskog vratara.

''Hansen je 30 posto Danske, motor momčadi. Pozdravljam sve navijače i neka dođu u što većem broju u Barcelonu ako mogu. Uz njihovu podršku dat ćemo još više'', rekao je Mirko.

''Čestitam suigračima i stručnom stožeru. Dobro smo se pripremili. Morali smo ući borbeno i to smo pokazali. Odigrali smo i za Dragu i za Laca i za sve ostale. Umorni smo, moramo se odmoriti i u polufinalu na glavu. Ne bih govorio o mojoj igri, rukomet je kolektivni sport. Svi smo odigrali fenomenalno. Moramo biti skromni i ostati na zemlji'', rekao je uvijek skromni Domagoj Duvnjak koji je s devet pogodaka potopio Francuze.

'''Čestitam dečkima na svemu što su napravili dosad. Od prve utakmice pa do zadnje. Ovo nije kraj, idemo dalje, nemamo vremena za veselje. Ne znam hoće li ići u penziju, ali danas smo bili dvije klase bolji. Nisam vidio da netko dobije crveni karton u prvoj minuti. Stvorila se odlična kemija, a kad ide rezultat, još više te gura naprijed. Najbitnija je obrana i kontra. Doveli smo Francuze do ludila'', rekao je kapetan Igor Vori i najavio Dance.

''Uz nas igraju najbrži i najbolji rukomet. Imaju par novih igrača koje sam prvi put vidio. Trebamo ih analizirati i to je to.''

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider