Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Ostali sportovi
Pogledajte što pišu!

Francuski mediji: 'Logično, napokon... Ovo je kraj jedne ere!'

'Drago mi je da Francuzi odlaze s gorčinom i da ih baš mi šaljemo u mirovinu“, kazao je presretni Slavko Goluža nakon sjajnog trijumfa Hrvatske protiv aktualnih svjetskih prvaka i olimpijskih pobjednika...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

A francuski mediji kao da su bili svjesni da njihova reprezentacija više nije toliko moćna. Tako ugledni L'Equipe donosi naslov 'Kraj jedne ere', aludirajući jasno na činjenicu da su najveće francuske zvijezde na zalazu svojih karijera.

"Hrvatska je u spektakularnoj utakmici pobijedila Francusku. Ovaj poraz vjerojatno znači kraj zlatne generacije", pojašanjavaju u L'Equipeu.

>> Goluža otkrio: Poruka prije utakmice nas je nabrijala!

>> Hrvatska pregazila Francusku i prošla u polufinale SP-a: A sad Danska!

>> Goluža: Drago mi je da Francuzi odlaze s gorčinom i da ih baš mi šaljemo u mirovinu!

Slično misle i u Le Figaru, budući da donose znakoviti naslov 'Logično, napokon...'. Le Monde ima naslov 'Francuska ispala u četvrtfinalu od Hrvatske', a u tekstu pišu o kraju zlatne generacije koju je umirovila mlada reprezentacija Hrvatske pod vodstvom Slavka Goluže.

Također, novinari Le Mondea osvrću se na rano isključenje Drage Vukovića, zaključivši da je upravo agresija Hrvatske kriva za sporiji ulazak Francuza u utakmicu. Zaključak je da su Hrvati osjetili krv i dovršili posao, dok su se francuski igrači u to vrijeme bavili odlukama sudaca koje su išle u korist Hrvatske.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider