Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Dvije najbolje ekipe'

Francuzi upozoravaju: 'Čuvajte se Hrvata, spremni su!'

Uz igrače i navijače, za okršaj s našom reprezentacijom u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva zagrijavaju se i francuski mediji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U srijedu će u Zaragozi od 21.30 Hrvatska i Francusska odmjeriti snage, nakon što su u ogledima osmine finala igrači Slavka Goluže s pola gasa pobijedili Bjelorusiju, a Francuzi uz nešto više muke Islanđane.

>> Karabatić: Hrvate smo pretukli u Londonu, u srijedu bi mogli opet!

>> 'Francuzi su nabrijani na nas, ali mi moramo biti nabrijaniji'

>> Nasmiješeni Goluža: Ma, jedva čekam Francuze! Ninčević: Vrijeme je za naplatu!

"Nikakvo iznenađenje, Hrvatska je bila potpuno dominantna", prva je reakcija L'Equipea na sjajno izdanje naših: "Neizvjesnost nije dugo trajala, nakon 2:2 krenula je demostracija moći. Hrvati nisu ostavili baš nikakvu nadu Bjelorusima u povratak."

Ugledni sportski dnevnik upozorava Claudea Onestu i njegove izabranike: "Jedna stvar je sigurna - spremni su prkositi Francuskoj."

Sport.fr također u prvi plan gura utakmicu starih neprijatelja: "Bit će to nova epizoda, klasik svjetskog rukometa, između dvije najbolje momčadi u zadnjem desetljeću."

Le Figaro je zabrinut zbog zdravstvenog stanja francuskog kapetana Jeromea Fernandeza, za kojeg se nadaju da bi mogao pomoći u bitci protiv Golužinih trupa.

"Od mog povratka nakon ozljede ne osjećam se ugodno, ali znam da sam ovdje u sekundarnoj ulozi. Dosad nije bilo dovoljno vremena za oporavak kako bih igrao na visokoj razini. Nisam u pravom ritmu, dok trčim imam problema", priznaje Fernandez.

"Istina je da Jerome nije potpuno spreman, ali ja još jednom želim naglasiti stanje uma. Fernandez je kvaliteta koja mora biti s nama, on je kapetan i vođa ove reprezentacije", zaključio je Claude Onesta. Neki bi od najboljeg svjetskog trenera imali štošta naučiti...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider