Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Naši puni optimizma

Nasmiješeni Goluža: Ma, jedva čekam Francuze! Ninčević: Vrijeme je za naplatu!

Hrvatski rukometaši lakoćom su preskočili Bjelorusiju i sada slijedi ono pravo - četvrtfinale s Francuskom!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izbornik Slavko Goluža bio je prilično dobro raspoložen nakon pobjede nad Bjelorusima.

>> Briljantna Hrvatska: Razbili Bjeloruse i najavili sudar s Francuzima!

>> Srbi vidjeli kako je protiv domaćina: Raspoložena Furija ih pregazila!

"Bilo je jako dobro. Znali smo da smo kvalitetniji i možda su nam već malo Francuzi bili u mislima. Moram biti zadovoljan, jer pobijedili smo i odmorili glavne igrače", kazao je Goluža, pa objasnio što ga je mrvicu naljutilo:

"Mlađi igrači bili su u grču, pa sam tražio od njih da stanu bliže golu, jer i Stepančić i Mandalinić imaju odličan odraz i šut. Morali su možda više iskoristiti ovakvu obranu Bjelorusije, ne daj Bože da nam zatrebaju... Ipak, vjerujem u njih i bit će oni dobri protiv Francuza."

Goluža je potom sam poentirao za kraj:

"Isprika ako smo bili slabiji u drugom poluvremenu s Bjelorusijom, ali prekosutra ćemo biti bolji, agresivniji i čvršći. Nemamo respekta prema Francuzima. Idemo igrati s osmijehom, tako ćemo na terenu pružiti više i biti bolji. Ma jedva čekam Francuze, imamo strašan motiv", zaključio je izbornik Goluža uz znakoviti osmijeh.

Ivan Ninčević vratio se među Kauboje i već u prvom nastupu na Svjetskom prvenstvu sjajno nadomjestio ozlijeđenog Štrleka...

"Bilo je super, najvažnije da se nitko nije ozlijedio", kratko će Ninčević o Bjelorusima, pa se 'prebacuje' na Francuze:

"Respektiramo ih, ali se ne bojimo. Tući će nas, no imamo mi lijeka za njih. Vrijeme je da im naplatimo za sve!"

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider