Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Pišemo povijest'

'Francuzi su nabrijani na nas, ali mi moramo biti nabrijaniji!'

Cijeli rukometni svijet očekuje još jedan mitski dvoboj Hrvata i Francuza u kojima naši rukometaši kao da izgube samopouzdanje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Damir Bičanić će imati težak posao u srijedu protiv Francuza. Igra pod blokadama, leđa ga 'ubijaju', a tek mu slijedi prava tučnjava. Bojimo se pomisliti što će tvrda francuska obrana napraviti Bičaniću koji u igri često ide jedan na jedan zbog svoje brzine. No, ne preporučuje se tražiti kontakt kad ispred tebe stoje Dinart ili Karabatić.

>> Karabatić: Hrvate smo pretukli u Londonu, u srijedu bi mogli opet!

''Ako mislimo pobijediti Francuze moramo odigrati najbolju utakmicu na turniru. Oni su favoriti, a mi trebamo paziti na obranu, brzi tranziciju i da ne razbranimo Omeyera'', rekao je Damir Bičanić za Balkan-Handball.

Claude Onesta je rekao kako Francuska zasad na turniru nije odigrala na razini koja je potrebna za utakmicu s vječnim rivalima Hrvatima. No, tako bude uvijek, a onda...

''Tako je bilo i u Londonu sve do polufinala. Tada su proigrali i nakon toga uzeli zlato. Pričao sam se nekima od njih i kažu da su nabrijani na nas. Mi onda moramo biti još nabrijaniji ako ih mislimo pobijediti'', rekao je Bičanić koji će zbog Lackovićeve ozljede morati podnijeti najveći teret na lijevom vanjskom.

''Pišemo povijest. Oni imaju više pobjeda, ali vrijeme je da im ukrademo medalju.''

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider