Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Kauboji razočarani

Duvnjak i Vori: Nismo bili pravi, no moramo dobiti Slovence!

Lider hrvatske momčadi na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj Domagoj Duvnjak bio je prilično razočaran nakon poraza od Danaca u polufinalu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Napravili smo previše tehničkih pogrešaka, odigrali smo loše u obrani, a kontri uopće nismo imali, što je za nas teško zamislivo. Jednostavno nismo bili pravi. No, protiv Slovenaca se moramo vratiti i pokušati osvojiti broncu“, kazao je Duvnjak.

>> Danska fešta uz pivo: Hrvati su bili umorni! To je bila naša prednost!

>> Danska razbila Hrvatsku: Blijedi Kauboji ipak bez petog finala!

>> Goluža se ispričao naciji, a Vorija preskočio: Zakucao ga za klupu!

Kapetan Igor Vori veliki dio utakmice proveo je na klupi. Međutim, nije se bunio, tek je istakao:
„Dopustili smo Dancima da se previše odlijepe na startu utakmice. To je bilo kobno. Bilo je i previše lopti koje nismo uhvatili nakon 'odbijanaca'. Malo nas je i napustila sreća, ali treba priznati da smo igrali ispod naše razine, a njihov vratar radio je čuda na golu. Sada idemo osvojiti broncu!“ kaza je Vori, a za danski Sporten.dk je iskreno priznao:

"Danci su jednostavno bili bolji i stoga im čestitam. Imali smo šansu osvojiti zlato, ali promijenili smo dosta igrača i bilo je teško sve uskladiti."

Jakov Gojun ističe jednu ključnu stvar u porazu protiv Danske:
„Jako loše smo ušli utakmicu, a kasnije je umor je učinio svoje.“
Mirko Alilović upozorava:
„Moramo zaboraviti Dansku. Slovenci su već napravili veliki uspjeh. Sada neopterećeno ulaze u borbu za broncu. Neće biti nimalo lako, ali moramo sve učiniti da turnir završimo s medaljom.“ 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider