Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Zadržan u rijeci

Domagoj Duvnjak nakon utakmice hitno prebačen iz Umaga u riječku bolnicu!

Nakon pobjede u kvalifikacijama protiv Turske, najbolji hrvatski rukometaš morao je potražiti pomoć liječnika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak u nedjelju je zbog akutnog premora hospitaliziran i zadržan u KBC Rijeka na intenzivnom nadzoru, po završetku kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo koju je hrvatska reprezentacija u Umagu odigrala protiv reprezentacije Turske.

"Domagoj Duvnjak je nakon utakmice s Turskom osjetio vrtoglavicu i slabost te mu je odmah u dvorani pružena liječnička pomoć. Ambulantnim vozilom u pratnji doktora Tomislava Kukina je prebačen u Rijeku gdje je u KBC Rijeka i hospitaliziran. Zbog utvrđenog akutnog premora na kroničnoj bazi zadržan je na intenzivnom nadzoru", priopćio je glasnogovornik hrvatske rukometne reprezentacije Ivica Maraš.

Duvnjak je glavni igrač njemačkog diva THW Kiela, koji je imao napornu završnicu sezone gdje je u dva dana odigrao Final Four Lige prvaka, pa se okrenuo domaćem prvenstvu u kojem je obranio naslov prvaka. Stoga i ne čudi premorenost bivšeg najboljeg igrača svijeta.

Hrvatski rukometaši u Umagu su uvjerljivom pobjedom nad Turskom 40-26 (21-13) okončali kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2016 na koje odlaze kao pobjednici skupine.

Europsko prvenstvo se igra sljedeće godine u Poljskoj.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider