Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Tempo je ubitačan'

Duvnjak za Dnevnik Nove TV: O zdravlju, Bundesligi, Zagrebu...

Najbolji hrvatski rukometaš opet je bio u Zagrebu. Domagoj Duvnjak prije tri mjeseca je završio u bolnici zbog iscrpljenosti, a evo što je rekao u intervjuu za Dnevnik Nove TV o tome kako se osjeća danas, dok je u dresu moćnog njemačkog Kiela boravio u Zagreb, na startu rukometne Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Domagoj Duvnjak danas je na vrhuncu igračke moći. Ima 27 godina, igra za najjači njemački klub - Kiel - i u lovu je na svoju drugu Ligu prvaka u karijeri. A prije tri mjeseca, zabrinuo je svoje navijače. Kolabirao je nakon utakmice između Hrvatske i Turske u Umagu, i završio u riječkom KBC-u. Dijagnoza: iscrpljenost.

Zagrebaši u transu: Sve se poklopilo, svi smo stisnuli gas!

Opet čudesan start u Ligi prvaka: PPD Zagreb demolirao Kiel!

"Ja se dobro osjećam, prošao sam cijele pripreme, Bogu hvala nije bilo nikakvih ozljeda, stvarno se dobro osjećam i nadam se da će tako i ostati."

Duvnjakov Kiel u Zagreb je stigao na start Lige prvaka. Njemački velikan jedan je od glavnih favorita za naslov, uz: prvaka Barcelonu, mađarski Veszprem i francuski PSG.

Njegov bivši klub - Zagreb - ni ove godine nije među favoritima, ali Duvnjak jako cijeni mladu ekipu predvođenu trenerom Vujovićem i kapetanom Horvatom.

"Meni izgledaju puno bolje nego lani, stariji su godinu dana i uigraniji su. Pobijedili smo ih na pripremnom turniru s dva razlike, ali ta je utakmica mogla otići i na jednu i na drugu stranu."

Odmah nakon Lige prvaka, Duvnjaka čeka nastavak njemačke Bundeslige - najjače lige na svijetu.

"Tempo je ubitačan stvarno, igramo svaka tri dana i to su putovanja, treninzi, utakmice. Samo gledaš gdje putuješ idući dan i gdje igraš, ali to je tako, to je naš sport i tu se ne može ništa promijeniti."

Uz tako žestok klupski tempo, Duvnjaka čekaju i novi izazovi s reprezentacijom. Nakon kiksa u Kataru, iduće godine očekuje se novi lov na medalje! Najprije na Europskom prvenstvu, pa na Olimpijskim igrama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider