Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sukno zabio pet komada

Barakude odradile i posljednju provjeru uoči ključne utakmice Svjetske lige

U 2. kolu skupine C Svjetske vaterpolske lige reprezentacija Hrvatske u utorak je u Montpelleru pobijedila Francusku sa 14-7 (5-2, 4-0, 3-4, 2-1)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bila je to, nakon slavlja u prvom kolu u Zagrebu protiv reprezentacije Turske od 13-3, i druga očekivana pobjeda odabranika izbornika Ivice Tucaka u skupini u kojoj su još i reprezentacije Italije i Crne Gore.

Najbolji strijelac kod Barakuda bio je Sandro Sukno sa 5 golova. Miho Bošković, Maro Joković i Nikša Dobud zabili su po 2, a Luka Bukić, Luka Lončar i Ante Vukičević po 1 gol.

Francuze je predvodio Thibault Simon sa 3 gola, Mehdi Marzouki je zabio 2, a Michal Idzinsky i Alexandre Camarasa po 1 pogodak.

Samo jedna momčad iz svake grupe osigurat će plasman na finalni turnir Svjetske lige u Bergamu, osim u našoj skupini, iz koje će ići dvije reprezentacije, jer je Italija kao domaćin automatski osigurala nastup na završnom turniru čiji će pobjednik osigurati plasman na Olimpijske igre u Rio de Janeiru 2016.

Sljedeću utakmicu Svjetske lige naša reprezentacija igrat će 29. prosinca u Rijeci, gdje dočekuju najozbiljnijeg konkurenta za plasman na završni turnir, reprezentaciju Crne Gore.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider