Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
30 pravih minuta

Babića obuzele emocije: "Zahvaljujem se igračima. Ovo ću dugo pamtiti"

Moji igrači su u drugom poluvremenu bili pravi, pokazali su karakter i strašan angažman, kazao je izbornik hrvatske rukometne reprezentacija Željko Babić nakon pobjede nad Norveškom u Varaždinu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 4. kola skupine 1 kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. godine hrvatska rukometna reprezentacija je u Varaždinu pobijedila Norvešku 31-25 (16-17) i vratila se na vrh ljestvice.Hrvatska je prije četiri dana izgubila u Stavangeru 26-27, no u Varaždinu je pružila daleko bolju predstavu, posebice u drugom djelu i uvjerljivom pobjedom nadoknadila je gol zaostatka iz prvog ogleda.

"Još sam pod jakim emocijama i zahvaljujem igračima na strašnom angažmanu i velikom srcu. Ovu moju prvu pobjedu kao izbornik dugo ću pamtiti", kazao je Babić.

Igor Karačić u osvrtu na susret naglasio je da je utakmica bila teška i da Norveška nije bila lagan protivnik. Rekao je da je prelaskom na obranu 5+1 sve profunkcioniralo i da je zahvaljujući raspoloženom vrataru Pešiću i brzim kontrama utakmica prelomljena.

Norveški izbornik Christian Berge nakon utakmice je izjavio da mu je netko ponudio da u dva susreta protiv Hrvatske osvoji dva boda da bi odmah to prihvatio.

"Dobro smo počeli utakmicu, ali u drugom poluvremenu smo imali velikih problema. Hrvatska je igrala dobro, posebno u drugom poluvremenu kada je pritisak bio prevelik, pa nismo imali šanse protiv ovakve Hrvatske. Pamtiti ćemo pobjedu iz prvog dvoboja", kazao je norveški izbornik.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider