Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Par sjajnih događaja

Pogledajte tko sve danas nastupa od hrvatskih sportaša u Riju

Drugi natjecateljski dan na Olimpijskim igrama donosi nekoliko jako zanimljivih nastupa hrvatskih sportaša za koje se nadamo da će biti vrlo uspješni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvog natjecateljskog dana na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru najbolja hrvatska streljašica Snježana Pejčić osvojila je sedmo mjesto u finalu zračne puške, vaterpolisti su u obranu zlata iz Londona krenuli pobjedom 7-5 protiv SAD-a, a biciklist Kristijan Đurasek bio je odličan 18. u cestovnoj utrci.

Drugog natjecateljskog dana u Riju, u nedjelju 7. kolovoza, održat će se natjecanja u 22 sporta, u njih osam će se dijeliti medalje, a hrvatski sportaši će nastupiti u gimnastici, košarci, plivanju, rukometu, stolnom tenisu, streljaštvu i veslanju.

Posebno će biti zanimljiv nastup rukometaša i košarkaša, a oba događaja moći ćete pratiti UŽIVO na našem portalu GOL.hr. Kauboji će otvoriti olimpijski turnir utakmicom protiv viceprvaka svijeta Katara, dok će košarkaši nasuprot sebe imati aktualne europske prvake Španjolce.

Raspored hrvatskih sportaša drugog natjecateljskog dana u Riju:

GIMNASTIKA - Ana Đerek nastupit će u kvalifikacijama preskoka (14.45 sati)

KOŠARKA - Utakmica 1. kola skupine B Hrvatska - Španjolska (0.00 sati)

PLIVANJE - Matea Samardžić plivat će u kvalifikacijama i eventualno u polufinalu na 100 metara leđno (18 i 4.29 sati)

RUKOMET - Utakmica 1. kola skupine A Hrvatska - Katar (14.30 sati)

STOLNI TENIS - Andrej Gaćina igrat će eventualno u 2. i 3. kolu turnira u pojedinačnoj konkurenciji

STRELJAŠTVO - Marija Marović nastupit će u kvalifikacijama zračnog pištolja 10 metara (14 sati) i eventualno u finalu (16 sati) dok će Josip Glasnović i Giovanni Cernogoraz započeti kvalifikacije u trapu (14.30 sati)

VESLANJE - Damir Martin u samcu, te Martin i Valent Sinković u dvojcu na pariće će nastupiti u repesažnim utrkama (13.30, 14.50 sati)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider