Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ponosni i nasmiješeni

VIDEO Proživite veseli izlazak hrvatskih sportaša u Riju!

I službeno je započeo lov na rekordni hrvatski učinak.

U najsvečanijem dijelu ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u Rio de Janeiru - defileu sportaša i sportašica - Hrvatska je se pojavila kao 55.

Baš kao što je i obećao u Dnevniku Nove TV uoči otvaranja, Josip Pavić ponosno je nosio hrvatsku zastavu.

Zanimljivo, Pavić je bio jedini vaterpolist u hrvatskoj olimpijskoj delegaciji jer našu vaterpolo reprezentaciju rano ujutro u subotu po brazilskom vremenu očekuje prva utakmica - dvoboj s Amerikancima kojeg Pavić možda i propusti, ukoliko bude previše umoran nakon višesatne ceremonije.

Na otvaranju OI bila je i rukometna reprezentacija, a Domagoj Duvnjak, Jakov Gojun i Luka Stepančić ponijeli su još jednu zastavu i, poput Pavića, bili odlično raspoloženi.

Također, defileu su nazočili i hrvatski košarkaši, kao i brojne sportašice i sportašice iz pojedinačnih sportova: Ana Đerek, Filip Hrgović, Barbara Matić, Mario Todorović, Marcela Marić, Andrej Gaćina, Tanja Perec, Marija Marović, Tina Mihelić, Petar Cupać, Pavle Kostov, Šime Fantela, Igor Marenić, Ivan Kljaković-Gašpić, Luka Mratović.

To je tek dio od ukupno 88 hrvatskih sportaša i sportašica koji će u Riju pokušati nadmašiti učinak od šest medalja osvojenih na Igrama u Londonu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider