Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sad je biti ili ne biti

Brazilski nogometaši opet razočarali: Nisu uspjeli dobiti Irak!

Neymar i društvo doveli su se u prilično nezgodnu poziciju uoči zadnjeg kola.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veliki favorit za zlato na nogometnom olimpijskom turniru, domaćin Brazil i u drugoj je utakmici u skupini A odigrao bez pogodaka, nakon 0:0 protiv JAR-a u prvom kolu Brazilci su odigrali 0:0 i protiv Iraka u 2. kolu, te će za prolazak u četvrtfinale Olimpijskih igara morati svladati Dansku za tri dana.

Danska je u drugom susretu skupine A svladala JAR sa 1:0 i sada ima 4 boda. Brazil i Irak su na po 2, a JAR na 1.

U skupini B Nigerija je osigurala prvo mjesto 1:0 pobjedom protiv Švedske. Sada ima 6 bodova, slijedi Kolumbija, koja je odigrala 2-2 protiv Japana, s 2, a Japan i Švedsku su na po 1.

Meksiko je 5:1 pobjedom protiv Fidžija stigao na vrh skupine C sa 4 boda, koliko ima i Južna Koreja, koja je odigrala 3:3 protiv Njemačke. Njemačka je treća sa 2 boda, ali u posljednjem će kolu igrati protiv Fidžija, koji je na dnu bez bodova.

Drugu pobjedu u skupini D kojom je osigurao četvrtfinale ostvario je Portugal 2:1 slavljem protiv Hondurasa koji je ostao na 3 boda. Na 3 boda je stigla i Argentina 2:1 pobjedom protiv Alžira, te će upravo Honduras i Argentina u međusobnom ogledu odlučivati o drugom putniku među osam, dok je Alžir bez bodova ostao i bez izgleda za četvrtfinale.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider