Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Modri' izbjegli sramotu

VIDEO Pogledajte je li bio jedanaesterac za Dinamo u Opatiji!

Dinamo se kroz ušicu igle provukao u četvrtfinale Kupa na utakmici protiv četvrtoligaša - Opatije koja je do 89. minute vodila s 1:0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

 

U devedesetoj iz jedanaesterca Henriquez je izjednačio i poveo „modre“ u produžetke koji su završili pobjedom gostiju.

Ovo se ne pamti: Eduardo da Silva konačno dobio nasljednika!

Dinamo se spasio sramote protiv četvrtoligaša nakon penala u 89.!

Mamić ljutit kao ris: Ovako se ne može igrati, dao bih ostavku…

Zbog loše igre - trener modrih Zoran Mamić bio je iznimno neraspoložen, razmišljao je i o ostavci. U 26. minuti navijači Opatije na nogama. Pogotkom Dunkovića iz jedanaesterca Opatija je neočekivano povela protiv zagrebačkih „modrih“. „Modri“ su u nastavku imali više dobrih prilika. Međutim, na poluvrijeme se odlazi s 1:0.

„Ne znam mogu li pronaći prave riječi, zbunjen sam, evo ne znam što bih rekao, razočaran sam, tužan sam, ljut sam“, kazao je trener Dinama Zoran Mamić.

I u drugom poluvremenu dinamovci su propustili nekoliko sjajnih prilika iako se krenulo s novom napadačkom postavom – umjesto Čopa i Pjace ušli su Wilson i Henriquez. Trener Mamić sve zabrinutiji. Nervoza se osjetila u zraku.

I kad su neki već vidjeli sutrašnje naslovnice - prvak pao kod četvrtoligaša - kazneni udarac za Dinamo, čini se opravdano dosuđen iako je teško vidjeti koliko je Vukojević gurnut. Pogledajte snimku i procijenite sami.

U produžetku Dinamo nadmoćniji. Henriquez zabija još dva gola. No, ni Opatijci se ne predaju. Prekrasnim golom Šukera približavaju se izjednačenju. Međutim, konačan rezultat i četvrti gol na utakmici djelo je Henriqueza.

„Modrima“ je laknulo, prošli su niželigaša. Ali, raspoloženje daleko od dobrog.
„Nisam još definitivno odlučio, ne znam uopće što napraviti, razgovarao sam sa svojim dečkima, jer očito ovo očigledno nije dobro, pogotovo ovo što se dogodilo danas“, kazao je vidno razočarani Mamić te nastavio:
„Oni gledaju samo svoj interes i pojedinačne i vrlo je malo onih koji gledaju to ekipno, i to je nažalost sada odraz ove današnje utakmice.“

Zoran Bogolin , trener NK Opatija,
„Nadam ste da su svi zadovoljni, ja sam zadovoljan, nismo se osramotili, pokušali smo igrati, ali protiv Dinama je nemoguće igrati. U presingu su tri igrača na jednog, teško je iznijeti loptu kroz sredinu ili po boku“, kazao je Bogolin.

Igrači Opatije i publika dostojno su se oprostili od daljnjeg natjecanja u Kupu. Dinamovci na čelu s trenerom imat će ovih dana razloga za razmišljanje.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider