Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Luda utakmica Henriqueza

Dinamo se spasio sramote protiv četvrtoligaša nakon penala u 89.!

Dinamo je do 88. minute bio na rubu ispadanja od četvrtoligaša, no prvak se spasio blamaže, a junak je postao Angelo Henriquez.

Opatija je bila na rubu velike senzacije, umalo su u osmini finala Kupa izbacili Dinamo! Vodili su crno-bijeli do 89. minute kada je dosuđen prekršaj na Vukojeviću u kaznenom prostoru domaćina. Angelo Henriquez je realizirao 11-erac, a onda u produžecima poentirao još tri puta za ukupnu pobjedu 4:2!

Hajduk uz dosta muke prošao, Slaven Belupo ispao od četvrtoligaša!

Prije ta nevjerojatna četiri pogotka Henriqueza vidjeli smo i 11-erac za domaćina zbog igranja rukom Pivarića. Siguran realizator bio je Dunković u 25. minuti.

Opatija se grčevito branila, ali su posustali dvije minute prije isteka 90 minuta. No, četiri minute prije spomenutog penala koji je spasio Dinamo, Modre je spašavao i Pivarić koji je dva puta izbio loptu s gol-linije.

U produžecima je nakratko nadu domaćinima donio spektakularan pogodak Šukera iz slobodnog udarca. Smanjio je na 3:2, ali se onda opet ukazao Čileanac Henriquez koji je imao bajno poslijepodne u Opatiji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider