Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Za crveni karton

VIDEO Cristiano Ronaldo provocirao suca: "Sviđa ti se?"

Dan nakon najvećeg nogometnog derbija između Barcelone i Real Madrida (2:1) sakupljaju se zanimljivosti koje se nisu mogle uočiti za vrijeme same utakmice...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolska nogometna emisija La Goleada izbacila je tako video u kojem Cristiano Ronaldo, netom nakon što je dobio žuti karton, provocira suca utakmice Antonia Mateua Lahoza degutativnom gestikulacijom. Portugalski napadač Real Madrida dobio je žuti karton jer je simulirao prekršaj koji je navodno skrivio Pique.

Kako je Real dopustio Barci preokret: Izgubio skoro sve važne utakmice

Analiza 'el clasica': Barca se opametila ali nešto je gotovo nevjerojatno!

Pobješnjeli navijači napali igrače Reala: Hrabri Ramos branio Balea!

"Hej Mateu! Sviđa ti se ha? Sviđa ti se?", dovikivao je Ronaldo sucu, držeći se pritom za svoje genitalije.

Moguće je da je Portugalac samo nespretno popravljao svoju 'opremu' prilikom verbalnog provociranja suca. No s obzirom da mu je sudac samo minutu ranije pokazao žuti karton (potpuno opravdano) čini se da je ipak sve bilo onako kako si je Ronaldo to zamislio.

Da je sudac to vidio, mogao je, odnosno trebao je kazniti Ronalda drugim žutim kartonom, odnosno crvenim. Nije nemoguće da Disciplinska komisija Primere naknadno kazni Portugalca zbog uistinu degutantne gestikulacije prema prvom djelitelju pravde.

Utakmice Real Madrida i Barcelone često su prepune prljavih trikova u kojima se pokušava isprovocirati crveni karton suparnika, a na jedan takav potez odlučio se i Barcelonin 'pitbull' Javier Mascherano, koji je odglumio da ga je Cristiano Ronaldo udario na podu. 

VIDEO: Sramotna gluma igrača Barce nakon prekršaja nad Ronaldom

Je li Barcelona pobjedom u El Clasicu stigla na korak do naslova?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider