Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Incident u Madridu

Pobješnjeli navijači napali igrače Reala: Hrabri Ramos branio Balea!

Nakon povratka momčadi Reala iz Barcelone, pred Valdebebasom, sportskim centrom Reala, dočekala ih je skupina razjarenih navijača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real je izgubio u „el clasicu“, Barca je pobjegla na četiri boda, a kada se dogodi takav rasplet, mogu se očekivati problemi s najgorljivijim navijačima, koji već duže vrijeme na piku imaju najveće zvijezde kluba.

VIDEO Pogledajte zašto ga svi hvale: Sjajni Modrić otkrio zašto je Barca slavila

Analiza 'el clasica': Barca se opametila ali nešto je gotovo nevjerojatno!

Clasico nije odlučio prvaka! Ubitačan ritam očekuje Barcu i Real

Nakon povratka momčadi Reala iz Barcelone, pred Valdebebasom, sportskim centrom Reala, dočekalo ih je nekoliko razjarenih navijača. Bilo je nemilih scena, neki su se čak pokušali fizički obračunati s pojedinim igračima, pišu španjolski mediji.

Skoro su nastradali Gareth Bale i Jese. U trenutku dok su Bale i Jese izlazili iz centra u osobnim automobilima, ispriječilo im se nekoliko ratobornih navijača.

„K….. sinovi, zarađujete milijune a po terenu šetate“, grmjeli su.

Bila je napeta situacija, dok su navijači psovali, udarali po karoseriji Baleova a potom napali i Jesea, pojavio se Sergio Ramos. Stao je, odvažno spustio prozore i suočio se s bijesnim navijačima: „U čemu je problem?“ upitao je Ramos jednog od najratobornijih koji je oštro kritizirao igru Balea koji je ostao neocijenjen u nekim španjolskim medijima iako je igrao cijelu utakmicu.

Došlo je do kratke prepirke koju je Ramos zaključio riječima: „Dali smo sve od sebe, ali nije išlo. Kad gubimo, svi gubimo, kad pobjeđujemo, svi pobjeđujemo“, kazao je Ramos pokušavši obraniti Balea, spustio prozore i odjurio praćen psovkama navijačima.

Realovcima neće biti lako u narednim danima. Za Real je sreća što u sljedećem kolu na Santiago Bernabeuu stiže slabašna Granada. Vidjet ćemo kako će navijači Reala dočekati svoje „razmetne zvijezde“.

Ovdje možete pogledati VIDEO.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider