Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uzeo 3 od 15 bodova

Kako je Real dopustio Barci preokret: Izgubio skoro sve važne utakmice

Real Madrid poražen je minule nedjelje na Nou Campu od Barcelone s 2:1, čime je zaostao u utrci za prvaka velika četiri boda, 10 kola prije kraja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real je veći dio ove sezone proveo na prvom mjestu Primere, no nakon posljednjeg poraza kod Barcelone zaostatak za Kataloncima iznosi 4 boda. Momčad Carla Ancelottija dobro odrađuje takozvane male utakmice, no zato u velikim derbijima 'kiksa' gotovo na svakom koraku.

Analiza 'el clasica': Barca se opametila ali nešto je gotovo nevjerojatno!

Pobješnjeli navijači napali igrače Reala: Hrabri Ramos branio Balea!

Naime, u pet utakmica protiv najvećih rivala u borbi za naslov prvaka, Atletico Madrida, Valencije i Barcelone, Real je osvojio tri od mogućih 15 bodova!

Realovi izgubljeni i jedan dobiveni derbi:

U 3. kolu prvenstva Real je ugostio gradskog rivala Atletico i upisao je poraz 1:2. Gosti su poveli preko Thiaga, Cristiano Ronaldo poravnao je na 1:1, a pobjedu Atleticu donio je Arda Turan u drugom poluvremenu.

U 9. kolu Real Madrid je ugostio Barcelonu i upisao jedine bodove protiv konkurenata za naslov prvaka. Barca je na Santiago Bernabeu pala s 3:1, iako ju je Neymar doveo u vodstvo. Rezultat su pogocima preokrenuli Ronaldo, Pepe i Benzema.

U 17. kolu, nakon niza od 22 pobjede u svim natjecanjima, Real je gostovao kod Valencije i vodio nakon prvih 45 minuta, no u nastavku su pobjedu donijeli Barragan i Otamendi.

U 22. kolu Real je gostovao kod gradskog rivala Atletica, te je s 4:0 potučen do nogu. Tiago i Saul su zabili u prvom dijelu, a onda su Griezmann i Mandžukić u nastavku dovršili posao.

Posljednji udarac Real je primio minule nedjelje u sklopu 28. kola kada je pogocima Mathieua i Suareza kapitulirao na Nou Campu.

Samo četiri kola ranije, nakon odigrana 24, Real je bio vodeći sastav Primere s četiri boda prednosti. No uslijedio je remi kod kuće protiv Villarreala (1:1) i poraz kod Athletic Bilbaa (1:0).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider