Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rješenje za sve

Stigla službena ponuda Manchester Cityja: Mladi Hajdukov as na pragu transfera!

Na Poljud je stigla i službena ponuda aktualnog prvaka Engleske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester City je Hajduku za Antu Palaversu ponudio 6.3 milijuna eura plus 10 posto od budućeg transfera.

To je službena ponuda Cityja koja je u nedjeljno poslijepodne sletjela na Poljud, o kojoj se sad moraju očitovati predsjednik Jasmin Huljaj i članovi Nadzornog odbora.

Cityjeva ponuda iznosi 4.8 milijuna eura te još 1.5 milijuna eura bonusa vezanih uz Palaversine nastupe u Hajduku. Taj bonus bi se sigurno ostvario s obzirom da bi talentirani 18-godišnji veznjak ostao u Hajduku na posudbi sve do ljeta 2020. godine.

Osim toga, u cijeli posao uključeni su i još neki drugi bonusi (kad jednog dana Palaversa zaigra za prvu momčad Manchester Cityja) te 10 posto od njegova budućeg transfera kad se bude prodavao iz Cityja.

U ponedjeljak leti za Manchester

Palaversa, piše Dalmatinski portal, ima rezervirane karte za polazak u Manchester u ponedjeljak, i sad se čeka amenovanje od strane Huljaja i Nadzornog odbora.

Pep Guardiola mladog Hajdukova veznjaka vidi kao idealnu zamjenu za Brazilca Fernandinha koji će već zagazio u 34. godinu života i neće još dugo moći igrati na vrhunskoj razini.

No, prije nego li zaigra za City, Palaversa bi trebao u Hajduku ostati još sezonu i pol što ovaj posao čini još boljim za Splićane.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider