Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
stigli rezultati

Gotovi su izbori u Hajduku: Članovi izabrali novi Nadzorni odbor

Članovi Hajduka su od 11 kandidata izabrali sedmoricu nadzornika

Izbori u Hajduku (Foto: Naš Hajduk) (Foto: Naš Hajduk)

Gotovi su izbori u Hajduku, koji je dobio novi Nadzorni odbor. Iz udruge Naš Hajduk oglasili su se priopćenjem koje u cijelosti prenosimo u nastavku.

''Danas je održan drugi krug izbora za novi saziv Nadzornog odbora HNK Hajduk Split, a članovi udruge Naš Hajduk su od 11 kandidata izabrali sedam novih nadzornika.

'Hvala svim članovima koji su glasali u oba kruga izbora za NO Hajduka. Posebno se zahvaljujem svim volonterima koji su proteklih mjeseci svoje vrijeme, znanje i trud uložili u organizaciju izbora kako bi sve proteklo u najboljem redu. Također, hvala i vama, kao i svima drugim novinarima koji ste se posvetili praćenju izbora i svih aktivnosti vezanih za predstavljanje kandidata na kvalitetan i korektan način. Hvala i klubu koji nam je izašao u susret s organizacijom i svim potrebnim resursima. Svim kandidatima koji su sudjelovali zahvaljujemo na suradnji, a odabranoj sedmorici želimo puno uspjeha u budućem radu', rekao je član Upravnog Odbora udruge Naš Hajduk Miro Živković.

Više o samom tijeku izbornog procesa kao i imena sedam izabranih nadzornika objavio je predsjednik Našega Hajduka Toni Baletić.

'Izborima je pristupilo ukupno 4765 članova, s 8281 glasova. Kao i prvi krug, i drugi krug je eliminacijski te se u slučaju potrebe saziv Nadzornog odbora neće popunjavati s kandidatima koji nisu odabrani kroz dva kruga izbora.'

Poredak kandidata (ime, prezime, broj glasova):

1. Benjamin Perasović 7.360
2. Denis Alajbeg 6.876
3. Nino Martinić 6.366
4. Krešimir Krolo 6.190
5. Sergije Popović 5.906
6. Marko Mustapić 5.704
7. Tin Laušić 4.720
8. Denis Burmaz 4.453
9. Duje Malenica 3.718
10. Davor Živković 3.353
11. Ivica Močić 3.321

Novi saziv Nadzornog odbora bit će potvrđen u četvrtak, 20.12.2018., na Skupštini HNK Hajduk koja će se održati na Poljudu.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider