Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Protiv Meksika oslabljeni

Šestorica se vraćaju u klubove: Dalić dao slobodno Modriću, Mandžukiću...

U bitno drukčijem izdanju hrvatska nogometna reprezentacija dočekat će iduću pripremnu utakmicu za Svjetsko prvenstvo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija će protiv Meksika u noći s utorka na srijedu u Dallasu igrati bez šestorice igrača kojima je izbornik Zlatko Dalić dao dozvolu da se vrate u svoje klubove.

Danijel Subašić (Monaco), Luka Modrić (Real Madrid), Mario Mandžukić (Juventus), Ivan Perišić i Marcelo Brozović (Inter) te Nikola Kalinić (Milan) preskočit će iduću provjeru Vatrenih.

U dogovoru izbornika Dalića s njihovim klubovima, a uzimajući u obzir i njihovo zdravstveno stanje poslije ogleda s Peruom, odlučeno je kako će se već tijekom ove subote zaputiti natrag u Europu.

Hrvatska će s Meksikom igrati na stadionu AT&T u Dallasu, 27. ožujka u 21:00 po lokalnom, odnosno 4:00 po hrvatskom vremenu.

I s ovom šestoricom odsutnih bio bi to zahtjevan dvoboj jer su Meksikanci uvjerljivom predstavom protiv Islanda (3:0) produžili svoju seriju na sedam utakmica bez poraza.

Meksiko i Hrvatska dosad su igrali pet puta, a zanimljivo je jako je naša reprezentacija uvijek pobjeđivala u prijateljskim utakmicama, dok su one dvije najvažnije od tih pet otišle na meksičku stranu, na svjetskim prvenstvima 2002. i 2014. godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider