Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dvije muhe jednim udarcem

Sarri na izlaznim vratima: Chelsea želi Zinedinea Zidanea i računa na dvostruki bingo

Debakl koji je Chelsea doživio protekle nedjelje dodatno je zaljuljao stolicu talijanskog trenera.

Galerija Chelsea (Foto: AFP) Zinedine Zidane s trofejem Lige prvaka (Foto: AFP)

U ključni dio sezone (Europska liga, Premierliga, finale Liga kupa, FA kup) Chelsea bi lako mogao ući s novim trenerom.

Londonski klub s tri poraza u posljednja četiri kola Premierlige pao je na šesto mjesto i iskompromitirao svoje šanse za plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Doduše, imaju asa u rukavu u vidu Europske lige (pobjednik tog natjecanja igrat će u Ligi prvaka iduće sezone) u kojoj ovog četvrtka u šesnaestini finala igraju protiv Malmoa. Ali, naravno, to nije oslonac na koji Chelsea s nekom velikom sigurnošću može računati...

Dva uzastopna debakla na gostovanjima

Zbog te serije loših rezultata Maurizio Sarri uskoro bi mogao postati bivši, a naslijediti bi ga mogao ni manje ni više nego - Zinedine Zidane.

Kap koja je prelila čašu vlasnika Romana Abramoviča bilo je nedjeljno demoliranje od strane Manchester Cityja. Chelsea je tu potučen do nogu i doživio je drugi uzastopni sramotni poraz na gostovanjima u Premierligi (krajem siječnja ih je isprašio i Bournemouth).

Zvijezda je rođena: Italija ima klinca spremnog za velike stvari Nicolo Zaniolo (Foto: AFP) Nicolo Zaniolo (Foto: AFP) Nicolo Zaniolo (Foto: AFP) +1 Nicolo Zaniolo (Foto: AFP)

Sarrijeva nogometna filozofija iz Napolija nije na adekvatan način pretočena u Chelsea, na razinu kakvoj se nadao Abramovič kad ga je dovodio.

Engleski mediji javljaju i o tome kako su se neki igrači okrenuli protiv Sarrija, a dio njih piše da u klubu postoji ogromna želja za dovođenjem Zidanea.

Ako dođe Zidane, Hazard bi mogao ostati

Legendarni Francuz osvojio je s Real Madridom tri Lige prvaka zaredom, nakon čega se povukao i sad uživa dok čeka novi angažman. Ne krije da bi volio raditi u Premierligi, a Chelsea se nada kako bi ga mogli privoljeti da dođe kod njih.

Na Stamford Bridgeu vjeruju kako bi dolazak Zidanea razdrmao svlačionicu, a uz to bi i potaknuo njihova najboljeg igrača Edena Hazarda da pristane potpisati novi ugovor i završiti karijeru u Chelseaju.

Zidane je veliki obožavatelj belgijskog reprezentativca i još dok je trenirao Real, davao je do znanja da bi htio Hazarda dovesti u Madrid. Sad bi im se putevi zbilja i mogli sresti, i to na ne baš očekivanoj adresi.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider